Waar kan je steunkousen kopen in utrecht centrum ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat bedoel je precies met 'steunkousen'? Want echte steunkousen (medische compressie) moeten aangemeten worden, op verwijzing van een specialist. Als je panty's of kousen met een steunende functie bedoelt (bijvoorbeeld voor tijdens een vliegreis of wanneer je lang moet staan), dan moet je maar net een winkel vinden die die heeft. In de stationshal zit Jambelle, maar ik vermoed dat die ze niet heeft. Op de Stationsstraat zit Herensokken.nl (ook de URL), die ook damessokken en - kousen verkoopt. Of je zou ze online kunnen bestellen, bijvoorbeeld hier: http://www.comfortkousen.nl/ of hier: http://shop.intersko.nl/index.php?c=nl&l=nl&act=productlist&selectedid=G00000008

Die moeten aangemeten worden, dus dat zal via thuiszorg of huisarts moeten

U kunt ze laten aanmeten bij Mireille Lauret en Edith Bootsma, Fysiotherapiepraktijk Van Diepen Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) tel.nr 030-2891069 Of zoek contact met Revalidatiecentrum de Hoogstraat , Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht.

je kan als het om confectie steunkousen gaat ook terecht bij www.steunkousen.nl ze leveren snel en verkopen ook de aantrekhulpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100