Waarom vinden mannen het onaantrekkelijk als vrouwen [zwaar]behaard zijn? het is toch natuurlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja, zo'n pakje shag ziet er niet uit uiteraard. Aan de andere kant geldt dit mijns inziens niet alleen voor wat mannen van vrouwen vinden, ikzelf ben ook niet echt gecharmeerd van die gorilla-mannen die een ontzettend harige borst (of erger, borst en rug) hebben.

Omdat dit niet aan het stereotype beeld voldoet... Dit denk ik tenminste. Ik heb er nog nooit een antwoord op gekregen van een man...

Natuurlijk. Je nagels zijn ook natuurlijk, maar die hou je toch ook bij...? Het is gewoon onverzorgd.

Omdat een vrouwelijke King-Kong nou eenmaal niet aantrekkelijk is.. Vaak kunnen ze er niet zoveel aan doen omdat 't zo groeit en als je het weghaalt er stoppels terug groeien.. Ik heb nog nooit een model in een tijdschrift met behaarde benen of oksels gezien.. en de vrouw in het tijdschrift die nieuwe producten aanprijzen zijn vaak toch wel het ideaal beeld waar veel vrouwen op willen lijken.

Da's gewoon cultuur bepaald. In Japan bijvoorbeeld, hebben de vrouwen graag een grote bos schaamhaar. Je kunt er zelfs nep-stukjes voor kopen om die bos uit te breiden. Toegevoegd op 31-05-2009 14:25:19 Cultuur=cultureel.

Kale mannen zijn ook lekker

Twintig jaar geleden leerde men dat het mocht, toen was het normaal... Nu leert men door Amerika, dat het not done is, dus dan verandert men deze opvatting en nu moet iedereen dat haar weghalen... En het is allemaal in gang gezet door reclamejongens van lichaamshaarverwijderproducten, goed werk hé van die lui... Waarmee nog maar eens bewezen wordt dat reclame werkt... Herhaal je een leugen 1000 kker, dan gaat toch iedereen het geloven... voilá...

Ha, die Vira2003; Ik ben, zoals bekend, ook nogal zwaar behaard maar toch vinden vrouwen en meisjes van alle leeftijden mij ontzettend lief. Of betekent dat iets anders?

Het is on-sexy ;) En hij krijgt het idee dat het een ook een man is...

Het is natuurlijk, maar het doet mannen aan mannen denken, en de meeste mannen vallen nu eenmaal op vrouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100