Hoe kan dit?

Een tijdje terug, was mijn moeder aan het koken, en had ze op het aanrecht, een kaasje neergezet. even later kon ze het nergens meer vinden. we hebben overal gezocht. nergens te bekennen.
na lekker gegeten te hebben(zonder kaasje), ruimde me moeder af, en ja hoor, daar op het aanrecht, waar ze het eerst had neer gezet, stond op eens dat kaasje. we schrokken ons rot!!!

het is altijd een mysterie voor ons geweest.

kan iemand hier een verklaring voor geven?

PS. Kan dan niemand hier even een SERIEUS anord geven? i bedoel het heel serieus, en ik snap best dat er om gelachen word, maar er zijn grenzen.
ik wil graag een serieus antwoord!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is zeer waarschijnlijk een ernstig geval van tijdelijke kaasblindheid geweest, zeer besmettelijk en jullie hebben werkelijk geluk gehad dat het zo snel voorbij is gegaan, normaal gesproken duurt kaasblindheid 2-3 maanden! Hadden jullie wellicht asperges als avondeten? Daarvan wordt door enkele geleerde beweerd dat het (vooral in gepureerde vorm) zou helpen tegen diverse ziektes zoals kanker en dus ook kaasblindheid. Wanneer er inderdaad sprake was van asperges bij jullie avondeten zou ik graag de volgende informatie ontvangen: * Hoeveelheid per persoon vermenigvuldigd met de respectievelijke BMI's * Vers of uit blik * Indien vers: hoe lang of kort hebben ze gekookt * Was het als hoofdgerecht of als bijgerecht * Had men nadien last van geurige urine of faecaliën? In het kader van een langlopend wereldwijd onderzoek zouden uw gegevens van zeer groot belang kunnen zijn! Bij voorbaat dank voor een serieuze reactie.

Dit verschijnsel is in 1906 beschreven door John Cheddar als de 'walking cheese'. Kaas loopt soms spontaan weg, helemaal bij kamertemperatuur. Dat ie later weer op de aanrecht stond, betekent dat ie alleen maar een rondje is gelopen. Daar had je moeder geluk mee, want voor hetzelfde geld was ie weggelopen. (Nou nee, niet voor hetzelfde geld, bedenk ik me nu...)

Het kaasje wilde misschien (nog) niet gegeten worden? Natuurlijk kan ik je een antwoord geven. En een heel uitgebreid antwoord ook nog. Maar dan ga ik het over dimenties hebben. Met als resultaat dat er een hoop kritiek op komt, omdat men dit niet begrijpt, of af doet als onzin. En deze afgang wil ik mijzelf even besparen... Dus als een ander dat wel wilt uitleggen mag die dat doen. Ik beperk me even tot de bovendste zin...

Dat moet een verdwijning geweest zijn... Dat kan niet anders... Dat komt voor en is niet iets om je zorgen om te maken... Het gebeurt soms... en het heeft alleen iets te betekenen voor de persoon die er direct mee te maken heeft... :-))

Nou geloof me het is soms mogelijk om over dingen heen te kijken.

Bij ons thuis was de kaas weg en bleef weg. Wel vonden we onze poes opvallend dik.

o, waren jullie dat? ik heb me destijds rot gelachen om die grap.

Ik mis ook wel eens een stuk kaas, regelmatig gebeurt het dan ook dat de muizen achter de plint vandaan om te vragen of ik ook nog oude kaas heb. (vrij naar "dingetje - Praat geen poep")

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=XaqRzQJKAvI

was het geen hans kaaszan. ik kan over dit onderwerp uitwijden tot en met maar ik heb ook geen zin ,zoals iemand al aangaf,om uitgelachen of iets dergelijks. maar ik kan je wel zeggen dat het voor komt dat dingen verdwijnen en plots weer opduiken.

de hele kaas was nooit zoek. er zal wat voor hebben gestaan of op hebben gelegen. of jullie hebben met je neus gezocht.

Ik zocht laatst een tijdje naar iets wat ik gewoon in mijn handen had... Net zoiets.

Welke huisgenoten hebben jullie nog meer? Probeer vooral aan vijftienjarige broertjes te denken. Enneh - ik zocht eens naar een dunschiller. Die moest in de keukenla liggen. Hele keukenla drie keer doorgewoeld, geen dunschiller te vinden. Na het eten en de afwas opende ik de la om het bestek er in te leggen. Het eerste dat me opviel was: de dunschiller. Pas later bedacht ik me dat we net een nieuwe dunschiller hadden gekocht. De oude was wit, de nieuwe rood. Toen ik zo zocht, zocht ik waarschijnlijk onbewust naar iets wits - en zag ik dat opvallende rode ding automatisch over het hoofd.

Jullie hebben de kaas gewoon over het hoofd gezien. Of er stond iets voor die kaas. Anders heb ik echt werkelijk geen idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100