Wat is nou de beste manier om wakker te worden?

Ik heb erg veel moeite met wakker worden.
Hebben jullie nog goeie tips voor als je direct uit bed komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn moeder heeft dit ook en ik had het eerst ook mijn techniek is: zet je wekker dicht bij je bed, maar ver genoeg dat je één stap moet zetten om hem uit te doen. zet je wekker op een uur vóór je wilt opstaan. als je wekker afgaat, klim je uit bed. zet die ene stap. verzet je wekker 1 uur (dus tot de tijd die je echt op wil staan) en slaap een uurtje. als de wekker dan gaat ben je al wakker dit werkt omdat je je lichaam wakker maakt, dus alle processen worden langzaam in werking gesteld, dan krijg je een rustig wakker worden gevoel en ben je af van de moeheid.. pas wel op, kattengespin kan je weer in slaap sussen, werkt erg als een massagekussen :P

je gaat je wassen en aankleden dan neem je een lekker ontbijtje en je gaat aan de dag beginnen maar vooral sta vrolijk op dan is je hele dag al goed

Plens water in je gezicht gooien, douchen, sterke bak koffie.

meteen opstaan, zodra je wekker gaat...warme slofjes aan doen, en dan eruit..

Direct de wekker uitzetten. Niet op repeteer. Het liefst een zoemer en dan ook direct opstaan. Dekbed open gooien, want dan wordt je bed koud en dat is minder aantrekkelijk om weer terug te gaan. Succes. Ps. Ik doe dit elke morgen om 5.15 uur Toegevoegd na 3 minuten: Of een Bellen wekker op een metalen bord met knikkers. Niet naast je bed, maar aan de andere kant van je kamer.

De wake up light wekker/radio van Philips werkt bij mij erg goed (heb geen aandelen in Philips).

Bronnen:
www.gebruikershandleiding.com/Philips-Wake...

Ik word goed wakker van de lichtwekker (zonder was ik niet vooruit te branden, mèt word ik wakker en ben ik ook echt wakker, en zonder humeur). En dan vooral uit bed en de dag beginnen zoals bij jou past: douchen? Sowieso ontbijten, misschien radio aan of krant lezen of muziek of ochtendgym of wat dan ook.

Sleep je gelijk onder een warme douche!! (maar ik heb ook, maar dat hele verhaal heb ik net een vraag hoger zitten intikken, een lichtwekker EN een daglichtlamp. Heb ik in dit deel van het jaar nodig om een beetje mens te blijven)

Begin de dag zo: Toegevoegd na 3 minuten: En nu serieus: begin de dag ook met een goed en voedzaam ontbijt. Daar wordt je wakker van en zal je hele systeem "opstarten" en van de nodige voedingsstoffen voorzien.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=b_Q8YA20S1k

Koop een helikopterwekker! Die stijgt op als hij afgaat en je MOET er wel uit om dat irritante alarm uit te zetten want hij blijft vliegen met het alarm aan lol. Goeie ochtendgymnastiek ook. Wel op tijd zetten zodat je je niet hoeft te haasten dus nu je klaarwakker bent; lekkere douche, ontbijtje en je favo muziek op de actergrond. ;)

Bronnen:
http://www.gadgetblogs.nl/vliegende-wekker/

Zodra je wakker wordt denk je dat je schoonmoeder naast je ligt! Dan spring je gewoon uit bed en duik je de badkamer in! Ben je gelijk wakker.

Leg een klein tijdbommetje onder je voeteneind.

Nou, gewoon stoppen met slapen.

Gebruik een wekker met een hele irritante wektoon, daar wordt je goed wakker van.

de wekker zetten met een vrolijk deuntje

Als je op MOET staan: je bed uit en glimlachen! Het helpt, ook al is het om te beginnen een 'gemaakte' glimlach.

Als je moeite hebt met wakker worden is het op zich al moeilijk op die plens water in je gezicht te gooien, maar je hebt moeite met opstaan, de enige manier is jezelf een push-je geven en hoppa, d'r uit, een nieuwe dag...zelfdisipline!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100