Werkt de BabyTrolley makkelijk?

Heeft iemand nog goede ideeën om mijn maxi-cosi mee te sjouwen? Dat dragen is ook niet zo lekker steeds, krijg der een lamme arm van...

Ben op internet al dit ding tegen gekomen: [url=http://www.babytrolley.eu/]http://www.babytrolley.eu/[/url], maar daar is nog niet zoveel info van, is dat wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt mij een onding, omdat je je baby zowat over de grond sleept. Als het nat buiten is, wordt dus ook de hele buitenkant van je maxicosi nat, en je kind zit lekker op uitlaatgas-hoogte. Handiger lijkt mij dan de maxitaxi, een inklapkarretje waar je je maxicosi op kunt klikken. Wat ook nog wel wil werken, is gewoon in een simpele paraplubuggy zetten en vastklikken met 'n spanbandje. Dat moet je niet te veel doen, want die goedkope paraplubuggies hebben geen vering en dat is niet goed voor kleine baby's. Hetzelfde geldt trouwens voor die trolley: geen vering, zo te zien, dus alleen geschikt voor hele kleine stukjes. Toegevoegd na 35 minuten: Ik bedoel: de maxicosi inclusief baby in een simpele paraplubuggy zetten en vastklikken, niet je hele kleine babytje alleen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100