Wat zijn volgens jou de meest onzinnige bezigheden van de ´hedendaagse´mens ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind dit een beetje dubbel... Wat ik onzinnig vind kan voor de ander juist heel zinnig zijn... En wat hebben we eraan om elkaar af te kraken, of iets nu wel of niet zinnig is...

dit, gamen en een puzzel maken

Zich voortplanten en praten over tijdreizen.

TV kijken vindt ik wel een hele onzinnige bezigheid. zeker als je kijkt naar wat er eigenlijk allemaal voor onzin op komt.

De hele dag met je mobieltje aan je oor rondlopen.

TV kijken... Je krijgt allemaal leugens en onwaarheden te zien... Het kost heel veel tijd en je gaat je er slecht bij voelen... en je leert er niets van, hooguit een paar trivialiteiten... Je vervreemdt van je omgeving en ze schreeuwen je steeds aan via de continue stroom aan reclame... Alles wat waardevol is, kost een hoop geld... Wil je in een goede snelle auto rijden, dan kost dat handenvol geld, wil je lekker vrij en ruim en exclusief wonen, dan kost dat handenvol met geld... En alles wat je (bijna) gratis krijgt is precies het tegenovergestelde, het is niet exclusief, het is niet waardevol, het is je niet van dienst... Dat geld voor ongeadresseerde reclamefolders en voor de TV... Dus dat is het meest onzinnige van de hedendaagse mens...

Over elk mogelijk klein ding in discussie gaan.

Oorlog voeren. Gelukkig doen we dat niet massaal, maar toch nog steeds teveel.

elke dag naar je werk gaan

Dit zijn naar mijn mening de dingen die tijd kosten maar geen of negatief nut opleveren: Dit soort vragen beantwoorden, naar de commerciële zenders op TV kijken, oeverloos vergaderen, op Wilders stemmen, etc.

gamen, chatten, tv kijken, kloten met je mobieltje..........

't is maar hoe je het bekijkt. voor de persoon die de bezigheid uitvoert heeft het altijd zin. Niets doen kan ook heel zinvol zijn vanwege het ontspannende effect. Sportvissen lijkt misschien onzinnig, maar voor de visser is dat het niet, en ook niet voor de verkoper van visgerei. Over een tijdsduur van miljoenen jaren, over de levensduur van onze soort heen heeft niet zin, want de natuur heeft geen doel. In die optiek is ons hele bestaan dus zinloos. Toegevoegd op 24-05-2009 12:13:55 correctie; "over de levensduur van onze soort heen heeft nietS zin"

Naar een formule 1 wedstrijd kijken op tv, terwijl het buiten geweldig mooi weer is.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100