kan een kinderarts dat ik nu zwanger bent van een tweeling de kindjes van mij weghalen als ze verdenken op geestelijke kindermishandeling ?

op de eerste hulp kwam ik met mijn vriend en was nogaal overstuur omdat mijn vriend met zijn hand in de vrees machine heb gezeten en kwamen voor opnieuw verbinding op de eerste hulp ik was nogaal ik was boos en verdrietig op de eerste hulp omdat zij mij niet gebeld hadden dat mijn vriend op de zaterdag dat ie daar zat ik had geen auto en woon 10 km van het ziekenhuis waar hij zat ik kon niemand bereiken en het was te vroeg nog dat de openbaarvervoer ging en ging lopen met mijn dochter omdat ik niet anders daarheen kon en uiteindelijk had hij een collega te pakken gekregen om mij heen te brengen. ik had behoorlijk wat harde buiken door de stress en dat ik erg overstuur was omdat ik niet wist wat ik aantrof en hij had mij nodig .
nu heeft de eerste hulp melding gedaan bij de kinderarts en gynaecoloog dat ik onverantwoordelijk met de situatie omging omdat ik zwanger ben van een tweeling . heb gesprek gehad bij de gynaecoloog kreeg ik te horen dat ik mijn kinderen zou kunnen misbruiken en niet voor ze kan zorgen als ze geboren zijn. en heb al snel een brief dat ik bij de kinderarts moet komen op gesprek over harde buiken dat de kindjes te vroeg geboren kunnen worden maar uiteindelijk zijn we erachter gekomen via mijn vader die heeft gebeld dat we moeten komen voor een gesprek dat ze vinden dat ik een geestelijke beperking heeft en niet voor de tweeling kan zorgen terwijl ik al een dochter heb van 8 waar ik 4 jaar van alleenstaande moeder was

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet goed begrijpen dat alle instanties het in principe goed voor hebben met jou en je aanstaande kinderen. Wat ze doen, doen ze omdat ze denken dat dat het beste is voor jullie allemaal. Kennelijk is er iets gebeurd, wat ze aanleiding tot zorgen heeft gegeven. Het enige wat je kunt doen, is ze laten zien dat je best in staat bent om voor je kinderen te zorgen en ze een veilige omgeving kunt bieden. De kinderarts kan je kinderen niet van je afpakken. Als daar al aanleiding toe is, dan komt daar veel meer bij kijken.

Ik kan je maar één goed advies geven. Ga de gesprekken met de kinderarts, de gynaecoloog en door wie je ook uitgenodigd wordt gewoon aan. Je hebt recht op je emoties maar er wordt in zaken die de kinderbescherming bereiken altijd in de eerste plaats geredeneerd in het belang van het kind. Kun jij aantonen dat jij goed voor je kinderen kunt zorgen dan is er niets aan de hand, ook niet als het je nog ongeboren kinderen betreft. Als je geadviseerd wordt om hulp te accepteren, doe dat dan. Dat helpt je alleen maar om zo goed mogelijk zelf voor je kinderen te kunnen zorgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100