Nog steeds bloedden tijdens zwangerschap ?

ik ben bijna 14 weken, maar ik zag net dat ik nog een druppel bloed lekte is dat normaal?

Toegevoegd na 18 seconden:
(helder bloed)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan van alles zijn. Ook gewoon een beschadiging aan de wand. Maar om je niet helemaal gek te maken,kan ik je wel vertellen dat ik eindelijk na die onzekere 3 maanden voorbij te zijn ook ineens bloed verloor. Ik was 13 weken zwanger toen. En de verloskundige vertelde me dat dit waarschijnlijk een innestelingsbloeding was. Dat zou bij jou ook het geval nog wel kunnen zijn.Maar voor dat je dat van me aan neemt,kun je toch even beter bellen met je verloskundige. Het komt dus wel vaker voor dat vrouwen tijdens hun zwangerschap nog een beetje bloed verliezen.

dat kan hoor , mocht je je helemaal suf gaan piekeren neem dan ff contact op met je vk. Tijdens mijn zwangerschap met 34 weken had ik zwaarbloedverlies en dat is niet normaal , maar als jij een druppel bloed lekt kan dat geen kwaad hoor

Het kan een innestelingsbloeding zijn.Dan nestelt de bevruchte eicel zich in het slijm van de baarmoederwand.Dat is op zich niet ongewoon en stopt vanzelf.Als je geen forse buikpijn hebt kun je het even aanzien,zn overleg je met je Verloskundige of Gynaecoloog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100