3 nov. een miskraam gehad,ben bijna 2 weken overtijd,maar heb sinds vandaag beetje mijn regels.heb verder wel pijnlijke borsten,hongerbuien..

zou ik toch zwanger zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Koop een zwangerschapstest, dan kom je er vanzelf achter! Tijdens een zwangerschap kan je soms ook een beetje bloed verliezen.

Het gebeurd vaker dat je cyclus na een miskraam weer even op gang moet komen. Dan ben je dus over tijd. Echter ben je na een miskraam ook wat meer vruchtbaar zeggen ze, de kans is dus inderdaad aanwezig dat je zwanger bent... maar als je vandaag je regels hebt gekregen, en het zal gewoon 4-7 dagen duren, dan denk ik dat je niet zwanger bent. Je kunt, als je twijfelt, het best een zwangerschapstest doen vind ik. Dan weet je gelijk of je zwanger bent.

Ik weet het niet, maar ik hoop het echt voor je!!!!

Een KLEINE bloeding kan ; als het echt een complete menstruatie is, is er vermoedelijk iets verkeerd gegaan. Maar als je pas op 3 november een miskraam hebt gehad, kan het ook nog zijn dat je nog resten van die zwangerschap kwijt moest ; het kan namelijk 4 tot 6 weken duren voor je baarmoeder weer helemaal schoon is. De pijnlijke borsten kunnen nog een nasleep van de vorige zwangerschap zijn, maar daardoor natuurlijk ook een nieuwe verhullen. Eigenlijk zou je na een miskraam minimaal 1 cyclus (eisprong + menstruatie) moeten afwachten (geen sex hebben dus) om je lichaam kans te geven zich te herstellen, maar als je NU alweer denkt zwanger te kunnen zijn, heb je dat klaarblijkelijk niet gedaan. Testen heeft ook nog geen zin, omdat het HCG-gehalte in je bloed door de vorige zwangerschap nog verhoogd kan zijn, waardoor je een valse uitslag kunt krijgen. Het beste wat je nu kunt doen, is nog minimaal een maand afwachten. En ook even geen sex meer hebben. Dan geef je je lichaam OF de tijd om alsnog te ontzwangeren - en zul je een echte menstruatie krijgen - OF als de tekenen blijven, zul je dan een nieuwe test kunnen doen. Maar dat wordt dus wel op zijn vroegst half januari. Blijk je dan inderdaad zwanger, dan kom je vermoedelijk wel in aanmerking voor een termijn-echo, teneinde te kunnen vaststellen of je nu 1 of 2 maanden zwanger bent. .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100