Hey kan iemand mij helpen met een vraag over zwangerschap ?

Mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie was 15 november dus wnr zou ik mijn regels moeten krijgen ? ik ben van augustus gestopt met mijn pil te pakken ... kan het zijn dat ik zwanger ben ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan zit je nu op je 26e dag. Uitgaande van een cyclus van 28 dagen, heb je nog twee dagen te gaan voordat je ongesteld wordt. Bij sommige vrouwen kan het zelfs 31 dagen zijn, dus dan heb je nog een kleine week. Wacht nog twee weken. Als je dan nog niet ongesteld bent geweest kun je een test doen.

1) heb je sex gehad? Ja sex zonder de pil of enig ander voorbehoedsmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van zwangerschap... 2) Met de pil is de menstruatie cyclus het best te controleren. Maar dat zegt niet dat de menstruatie letterlijk iedere maand op de zelfde tijd komt. Zulke natuurlijke dingen houden zich niet aan de dag van een maand en kan dus gemakkelijk (soms zelfs een week) afwijken van het ritme dat jij gewend bent. Om in 1x te weten of je wel of niet zwanger bent kun je makkelijkst een test halen, laten halen of bestellen. Je hoeft dan niet lang te wachten voordat iemand anders hier inschat of je wel of niet zwanger bent en kan het binnen nu en uur zeker weten! Succes!

Een ernstige vorm van zwangerschap?? HAHA... Je kan online testen, om te kijken wanneer je seks heb gehad, en wanneer ongeveer je eisprong was. En wanneer je kan testen. http://www.zwangerschapspagina.nl/calculator.php http://www.babybrabbel.org/?goal=ozt http://www.sensitest.nl/zwangerschapstest-calculator.php

Ja, dat kan, als je met de pil gestopt bent en je menstruatie komt deze week niet meer, zou ik zeker een testje doen. Ik weet niet hoelang je cyclus normaal gesproken is, maar 15 november is nu 33 dagen geleden, dus dat moet een redelijke 'over tijd' zijn. In elk geval op tijd om te kunnen testen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100