waarom moet een aanstaande moeder altijd perse hydrofiel luiers in huis halen?

waar zijn die nou zo handig voor en wat kunnen hydrofiel luiers wat een gewone theedoek niet kan? je gebruikt ze immers voor snel vocht absorberen..maar dat moet een gewone theedoek toch ook kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb ik me ook afgevraagd 19 jaar geleden maar ze zijn echt handig. Baby's produceren nogal veel vocht... het komt werkelijk overal uit en dan is het handig om een een stapel van iets te hebben waar je makkelijk naar grijpt. Als je je baby's kwijl mond of billetjes met theedoeken gaat afwegen met een theedoek worden ze heel schaal. En de hydrofiele doeken gaan jaren me... als je baby groot is kun je die wel als theedoek gebruiken!

Je moet niets. Tuurlijk is een theedoek ook prima. De commercie wil je alleen doen geloven dat je fout bezig bent als je geen luiers van hun koopt. Vroeger droegen de baby's altijd katoenen luiers. Gewoon wat vaker wasjes draaien. That's all!

Een hydrofielluier neemt meer vocht op dan een theedoek omdat het anders geweven is. Het is zachter en dunner en dat is handig als je een baby moet afdrogen. Bovendien kan het in de kookwas en een gemiddelde theedoek niet. Ook het formaat is anders. Hij is iets groter dan een theedoek.

Als je niets tegen poepluiers hebt en graag je theedoeken wilt wassen op de hete stand van je wasmachine moet e dat doen Toegevoegd na 5 minuten: e = je

hydrofiel luiers worden gebruiikt om de baby af te drogen. ook heb ik altijd 1 op de commode liggen op het aankleed ding. ik heb ook altijd 1 in mijn tas om onder hem te leggen als ik hem onderweg moet verschonen.

Een theedoek komt er heel dicht bij. een hydrofiel luier is wel iets zachter en dunner Het zijn gewoon handige "van-alles-doekjes" voor baby's. Ik heb ze ook nooit als "luier" gebruikt maar wel als onderlegger, spuugdoek, handdoek enz Je kunt denk ik gewoon je theedoeken gebruiken maar het voordeel van deze is dat dan duidelijk is wat babydoeken zijn én je verbruikt er nogal wat op een dag (2 voor het badje, 1 in bed, 1 in de tas mee, 1 als spuugdoek (als je mazzel hebt), zoveel theedoeken had ik helemaal niet, je wilt toch niet meer dan 2x per dag wassen.

Das waar, maar zo kon ik ze makkelijk uit elkaar houden. Ik waste hydrofiele luiers af en toe op een kookwas, voor alle bacteriën en de zure melk die er in trok enzo. Een hydrofiele luier zit qua structuur ook anders in elkaar dan een gewone theedoek, ze lijken wel minder stug ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100