als vrouw wil ik heel graag trouwen? maar wat als je man je maar niet ten huwelijk vraagt? wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag hem zelf. We leven in de 21e eeuw~!

Hem ten huwelijk vragen. Zo raar is dat niet. Je moet je man vertellen wat je wilt, hij kan het niet ruiken.

Je kan het volgens mij idd gewoon zelf vragen, maar je kan je man ook gewoon een beetje pushen.

Koop een mooie ring, maak een romantisch diner en vraag hemzelf.

Misschien zou je het een beetje kunnen uitlokken en anders gewoon de stoute schoenen aan en zelf vragen

Ja waarom vraag je hem niet zelf? En heb je het hem wel duidelijk gemaakt dat je zou willen trouwen? Misschien moet je dat eens doen...

Er samen over praten. Ik vind "ten huwelijk vragen" zoiets ouderwets! Je gaat samen een contract aan, dus je praat er samen over. Of je wel wilt en hoe je het zou willen. Dus vraag hem gewoon eens hoe hij over het huwelijk denkt, dan weet je dat tenminste. Misschien wil hij wel nooit trouwen. En dan hoef jij niet nog jaren voor niks te gaan zitten hunkerbunkeren.

gewoon een hint geven...zo van..schat hoe zou mijn een trouwjurk staan? als het kwartje valt, open je een stille wens en kan je erover praten..

Het zelf vragen of gewoon een ander zoeken :D Of je dreigt door de voetbalzender van de tv te halen als hij niet met je wilt trouwen

Je wilt de rest van je leven delen met een man aan wie je niet durft te vragen waarom hij je tot nu toe niet ten huwelijk heeft gevraagd. Ik zou het maar eens opengooien als ik jou was! Misschien wil hij wel helemaal niet met je trouwen, misschien heeft hij geen zin in een dag vol verplichte festiviteiten, misschien vindt hij trouwen wel volslagen onbelangrijk, misschien vindt hij het wel best zoals het nu is en ziet hij het nut van trouwen niet in, misschien, misschien, misschien... Kortom: Communiceer! Dat is trouwens ook superhandig voor de rest van je huwelijk met hem, mochten jullie bij elkaar blijven.

Vraag hem: zou je mij ooit ten huwelijk vragen? Dan hoor je snel genoeg wat hij ervan vind en dan zet je hem wellicht aan het denken! Toegevoegd na 32 seconden: Ik snap dat het natuurlijk leuk is als hij JOU zou vragen:)

Vraag hem of ie op.... (datum) den snipperdag wil nemen,omdat je met hem naar het stadhuis wilt om in ondertrouw te gaan. En voeg er aan toe,dat hij dan de trouwdatum mag bepalen.

uitlokken snap jou wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100