Voelen mannen zich ook wel eens sexueel geïntimideerd?

In welke situaties voelt een man zich ongewenst benaderd door een vrouw? Wanneer vindt hij flirten te ver gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat het van man tot man afhangt.. en wat voor persoonlijkheid, relatie, waarden,.. deze heeft.

Als de vrouw in kwestie lelijk is!

echt wel , aangeschoten dames op leeftijd die`lollig`gaan doen , bezorgt mij in ieder geval angstzweet.

Ja zeker wel, als je het niet op prijs stelt. Zijn verschillende situaties waardoor je als man seksueel geïntimideerd kan gaan voelen.

Verschillende malen werd ik actief benaderd door een meisje, zonder dat ik belangstelling had getoont. Dat vond ik best intimiderend, vooral omdat ik er helemaal geen zin in had. Ik voelde mij als docent op een atheneum geintimideerd, toen een leerlinge achter mij aan zat en mij zelfs thuis benaderde voor sex. Later hoorde ik dat ze zelfs een kind naar mij had vernoemt. Toegevoegd na 20 uur: Dat intimideren was, omdat het betreffende meisje mij overal achterna liep. Toegevoegd na 20 uur: getoont = getoond vernoemt = vernoemd Schande!

Intimidatie is als je machteloos staat (voelt) ten opzichte van een agressor en daardoor gedwongen wordt tot.... Dit gebeurt natuurlijk veel minder vrouw -> man dan andersom. Omdat mannen vaak fysiek sterker zijn dan vrouwen en ook minder te intimideren zijn omdat ze minder kwetsbaar voor chantage zijn komt het gewoon minder voor. Het komt natuurlijk wel voor maar in mindere mate en ook zullen mannen er minder snel voor uitkomen.

Persoonlijk denk ik dat de meeste mannen zich niet snel seksueel geintimideerd voelen , wij zijn wat dit aangaat wat toleranter , ervaren het wel (tot een zekere hoogte) als aangenaam . We zitten anders in elkaar , ervaren dit anders . Uiteraard met alle respect voor de vrouwen ! Ik geef een voorbeeld ; stel ik ben ergens aan het wandelen , en er springt ineens een ontklede vrouw uit de struiken . Nou , ik zou in eerste instantie wel even schrikken , maar zou het ook wel hoogst amusant vinden , zeker niet als het een nette dame is !!! Kortom ik zou er ZEKER NIET voor naar de politie rennen .

Ja hoor. Kijk maar eens naar deze film: Disclosure. http://www.imdb.com/title/tt0109635/

Ja als een vrouw te veel moeite doet als zij zelf al begint over seks heb ik al geen zin meer.... Het is niet spannend Tevens als ik 18 ben en er een oude 44 met je flirten wordt ik ook niet leuk van.. vind ik zelf eng. Tevens er zijn bepaalde mannen zoals ik die angts hebben voor intimiteit dus ik vind sommige opmerkingen wel storend .

Tuurlijk, als een vrouw op leeftijd ( of een vrouwelijke homo) mij zaadvragende blikken geeft.. voel ik me geintimideerd. Denk dat we het ook allemaal wel eens hebben meegemaakt dat je ongevraagd en hard in de kont werd geknepen!

Hangt toch ook wel een beetje van je zelf af, als een vrouw interesse in je hebt en jij niet in haar, kan je dat toch wel op een subtiele manier duidelijk maken

Wanneer een vrouw die erg uitdagend is niet van ophouden wil wetenen zo dicht bij je komt staan dat je haar (slechte)adem kunt ruiken of als ze in van alles en nog wat gaan knijpen wat duidelijk bij je eigen lichaam hoort. Al met al denk ik dat vrouwen het net zo goed kunnen als mannen maar het meer wordt geaccepteerd en minder frequent voorkomt. Aangezien het mij wel is overkomen en ik toch echt van het mannelijk geslacht ben zeg ik ja dat voelen mannen zich wel eens (als er tenminste nog 1 is)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100