hoeveel houd iemand van je als hij/zij 'een vergiet vol' van je houd?

ik ben wel eens benieuwd wat er mee bedoelt word als iemand een vergiet vol van je houd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je kijkt hoe hard het er uit stroomt komt er dus gelijkertijd evenveel in om vol te blijven. Zijn liefde voor jou stroomt zo hard als het water uit een vergiet stroomt. Steeds door stromend. Lang niet slecht als je het mij vraagt.

Het zou ook kunnen betekenen dat al het overtollige er doorheen gaat en alleen het "goede' achterblijft..

Ik denk dat die persoon dan héél veel van je houdt :)

Een vergiet heeft volgens mij allemaal gaatjes waardoor de liefde eruit loopt dus als iemand een vergiet vol van je houdt dan houd hij dus NIET van je, jammer maar helaas...

Mij lijkt het niet zo veel, hoor ;)

Een vergiet is een gebruiksvoorwerp in de keuken,waarin het belangrijkste overblijft nadat het water er uit is gelekt door de gaatjes.Als je er zekerheid van hebt,dat jij dat belangrijkste bent, zal die iemand heel veel van je houden.

Het juiste antwoord hier op is NIET. In een vergiet blijft niets achter. Maar het wordt meestal gekscherend gezegd. Net zoiets als lachen als een boer die kiespijn heeft.

Ten eerste maakt het erg veel verschil of het een kleine of grote vergiet betreft. Een tweede belangrijke determinant is de inhoud van het vergiet. Een vergiet vol paardenmest kan mij persoonlijk niet zo boeien, maar een vergiet vol met mijn grote wensen is een een open deur naar mijn hart...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100