Waarom jij als vrouw vreemd gaat?

Wat is het aanleiding dat vrouwen vreemd gaan terwijl ze een goede relatie en gelukkig zijn met vriend/man?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk, dat het weinig uitmaakt of je man of vrouw bent in een gelukkige relatie, en tóch in de verleiding komt 'vreemd' te gaan. Wat ik trouwens een belachelijke uitdrukking vind, maar dit terzijde, want ga je anders 'bekend of bevriend'??.... In de meest gelukkige relatie komt ieder mens toch altijd iets tekort, en als je je nu maar goed blindstaart op wat je 'mist', kan je gaan vinden, dat je moet gaan zoeken naar de compensatie van dit tekort. En dan vind je natuurlijk altijd wel iemand, die nou net dát te bieden heeft, wat je 'tekort' komt bij je partner, die je zo gelukkig maakt. We zijn met z'n allen een beetje verwend : teveel vrije tijd, teveel materialistische bezittingen, te weinig dromen en idealen, en te weinig mentaliteit van : blij zijn met en waarderen wat je hebt'. Als je iets wilt 'hebben', dan koop je het, of je zeurt net zolang bij je ouders of bij je partner, tot je het 'hebt'. Om er dan vervolgens maar heel even blij mee te zijn, voor het volgende tekort zich aandoet. En zo ook binnen een relatie : als je iets erbij wilt 'hebben', dan kan je zorgen, dat je dat krijgt. Man én vrouw. Of je neemt de beslissing, dat er nou eenmaal niets perfekt is in dit leven, en dat je het erg getroffen hebt met je levenspartner, en dat je van hem/haar houdt, tekorten en al...

die vrouwen zoeken de aandacht die ze van hun eigen man niet meer krijgen.. een vrouw die vreemd gaat is niet gelukkig in haar relatie ..een vrouw die echt gelukkig is met haar man gaat niet vreemd

Een paar dagen geleden zag ik op t.v. in een film of reportage een man, die een hele goeie opmerking maakte. Hij zei namelijk: "Zorg goed voor je vrouw, anders gaat een ander dat doen!" Dat geldt natuurlijk omgekeerd ook.... zorg goed voor je man.... etc.

Ik denk dat vrouwen vreemd gaan als haar man geen aandacht heeft voor haar vrouw.

vaak voor de aandacht,spanning, sex,omdat hun eigen man na jaren de plank behoorlijk mis slaat wat dat betreft.We willen toch allemaal steeds weer gewaardeert worden,in alle opzichten.

Een getrouwde vrouw ging vreemd met mij omdat ze dat zo had afgesproken , dat dit mocht in haar omstandigheden. Zij was veel te vroeg "vastgepind " aan een hele goede aardige man , maar ze voelde dat ze destijds deze beslissing ( om met hem te trouwen ) , om de verkeerde reden had genomen . Het leuke van dit alles is dat ze zelf teruggekomen is op haar besluit , en mij nu laat staan. Aan mij is nu een hele moeilijke beslissing om haar "op te geven " en vooruit te leren kijken , en op een ander verliefd te worden .

er zijn meerdere factoren waarom een vrouw vreemd gaat ten eerste kan het zijn door aandachtstekort en ten tweede te weinig romantiek in de relatie. ik denk dat dit de belangrijkste redenen zijn of ja ze iemand knapper tegenkomt hihihih.

Een vrouw gaat vreemd omdat ze de man heeft als ze weet dat de man haar wil. Als ze weet dat ze hem psysich heeft. Dat de man dus stapel verliefd is en de spanning er van af is.

een vrouw gaat niet vreemd als ze een goede relatie en gelukkig is met haar vriend/man! De vrouw gaat alleen vreemd als dit niet het geval is. Psies zoals bij mannen. Iedereen wil zich door de eigen partner speciaal gevoelt worden. Ik zou vreemd gaan, als mijn partner niet meer met me praat, nooit meer iets liefs zegt, me niet meer steunt wanneer ik daar behoefte aan heb, me niet vasthoudt als ik daar behoefte aan heb, niet meer om en met me lacht, etc. EN omgekeerd! Maar voor dit alles hebben we al veel gesprekken en ruzies gehad. En misschien zijn we wel uit elkaar gegaan......

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100