Hoe vertel je dat je jongens leuker vind dan meiden?

Ik ben een jongen.

Toegevoegd na 18 minuten:
Maakt niet uit tegen wie, zowel mijn ouders als vrienden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel subtiel, dus niet direct. Als je al een tijdje verkering hebt met een jongen kan je tegen je ouders zeggen: ''Ik ben verliefd.'' Meer niet. Zeg dat je ''je lief'' graag een keer mee naar huis neemt. Doe dat. Wanneer je dan met een jongen thuiskomt, zullen je ouders in eerste instantie wel vreemd opkijken denk ik, maar dit lijkt me een subtiele manier die Carlo Boszhard ook heeft gebruikt! Zijn ouders vonden het toen blijkbaar niet eens zo verrassend! Succes! Toegevoegd na 19 minuten: Een wat minder confronterende manier is deze: Ga naar je vader of moeder, degene met wie je het makkelijkst praat. En zeg dan ''Ik ben verliefd op .'' Het zal wel even duren voordat het doodringt bij je vader/moeder, maar het werkt wel.

Zoek een rustig moment uit, misschien zelfs eerst met één van je ouders, waarmee je misschien het makkelijkste praat. En dan vertellen dat meisjes je eigenlijk niet zo aanspreken maar jongens wel. Je ouders zullen vast er voor je zijn. Heel veel succes en veel geluk in de liefde gewenst.

Het beste lijkt mij, om zonder al te veel woorden, het kort en krachtig te zeggen: Pap, mam, ik wil jullie iets vertellen; Ik val op jongens en niet op meisjes! Zo zou ik het ook naar vrienden brengen. Ik denk dat de meeste mensen in jouw omgeving misschien al een vermoeden hebben (dat is heel vaak zo namelijk), dus ze zullen er niet vreemd van opkijken. Het is meer voor jezelf, dat je het uitgesproken hebt. Succes!!

Wanneer je eerlijk bent en gewoon zegt dat je mensen van je eigen geslacht leuker vind ,zul je verbaasd zijn hoe een ander reageert.Als je jezelf kwetsbaar op stelt, dan krijg je hele lieve reacties .

je moet je eigen niet gaan tegen werken als je je niet goed voelt bij meiden...ik snap dat het moeilijk te vertellen is maar je kan het beter eerlijk zeggen dan het helemaal niet vertellen..ga gewoon eens alleen met je ouders zitten en zeg e dat je iets heel belangrijks moet vertellen...en dat je je er wel mee zit maar het toch moet vertellen. zeg dan gewoon dat je meer gevoelens heb voor jongens dan voor meiden...en als die mensen echt van je houden dan accepteren ze het van je ze zullen het er eerst wel moeilijk mee hebben maar het gaat om jou geluk en als hun nadenken dan willen ze dat jij gelukkig bent en dan moet het niks uit maken of dat het met een jongen is of met een meisje...het is veel moed verzamelen om zoiets te vertellen maar geloof me het lucht op als je het eerlijk verteld dan dat je het gaat verzwijgen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100