wat moet je doen als je een afspraakje heb

ik heb net een vriendinnetje maar ik zie haar niet vaak ik wil een afspraakje regelen wat moet ik doen ? waar moet ik mee praten? en moet ik haar wat geven ? ik weet het niet help me !

Weet jij het antwoord?

/2500

hm.. zonder je leeftijd te kennen is het lastig inschatten. Waarschijnlijk ben je nu 11-12 oid?Je zou haar mee kunnen nemen naar het centrum en ergens op een terasje wat kunnen gaan drinken? Of een koeltas met lekkere dingen vullen en samen een meertje in de buurt opzoeken? Het hoofddoel is samen zijn.

Ga naar een bioscoop en regel die loverseat =D Deed me vriendje ook,, vet lief maar toen waren alles bezet ;P wel jammer... Waar je over moet praten? Vraag dingen over haarzelf, zodat je meer weet over haar. En maak ook grapjes tussendoor (niet van die gemene gewoon een lichte). Je hoeft niets aan haar te geven. Wat je moet geven is gewoon liefde en lieve woorden die echt uit je hart komt :) + Vraag haar om te wandelen dat is ook leuk. Het klinkt saai maar het is gewoon echt leuk!

Met dit weer kun je best gaan zwemmen. Je kunt haar op een ijsje trakteren. En praten hoeft niet als je zwemt. Ga romantisch samen van de glijbaan ;)

Op tijd komen en jezelf zijn. Neem haar mee ga iets drinken Succes

Een spelletje samen doen is leuk! Samen foto's kijken van vroeger. Iemands hond uitlaten als je voet beter is. Wat je kunt geven is een lolly in de vorm van een hart of een lief beertje.

Je bent nog erg jong , als ik het goed gezien heb 11 jaar . Maar dan mag je zeker al een vriendinnetje hebben ! Regel die afspraak met dat meisje , en in plaats van wat mee te brengen voor haar nodig je ze uit voor een lekker ijs , of je gaat een frietje eten met wat erbij , of naar Mac D. Naar het schijnt ben je nog een beetje verlegen , maar dat zal zij als ze toezegt ook zijn ! Daar moet je je niet druk over maken , en een gesprek komt vanzelf op gang , dat zul je zien ! Gewoon rustig en gezellig zijn , en dat gaat lukken . Succes !!! Gr.

een cadeautje(kleintje) zal geen kwaad kunne en doe iets wat zij leuk vind natuurlijk niets dat jij verschrikkelijk haat maar iets wat jullie allebei leuk vinden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100