Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

ik ben verliefd op een veel jongere hetero, wat moet ik nu ?

Ik ben 45 jaar en tot over mn oren verliefd op een jongen van 20. Hij heeft zelf een vriendin maar wil het contact met mij beslist niet opgeven. Er is geen lichamelijk contact, maar als het éven kan is hij bij me. Ik ben dan zo ontzettend gelukkig, maar als hij weer weg is, slaat de wanhoop weer toe omdat ik weet dat het nooit iets zal worden tussen ons. Straks wordt ie ouder en dan gaat hij trouwen of wat dan ook en dan is het voor mij afgelopen. Dat doet ongelooflijk veel pijn. Hij wil echt dat niemand het weet, het moet allemaal in het geniep gebeuren.
Zijn vriendin is er al 2x achtergekomen en heeft het uitgemaakt. TOch kwam ze steeds weer bij hem terug en nu is het dus al de 3e keer, ze weet het niet, maar vertrouwt hem nooit meer en controleert hem doorlopend.
Daar baalt hij echt van en hij heeft de relatie met haar op een wat lager pitje gezet.

Ik ben getrouwd geweest en zorg fulltime voor mn kinderen. Ik wist eigenlijk altijd al dat ik mannen leuker vond, maar heb dat altijd weggestopt, totdat mn scheiding erdoor was, toen durfde ik er meer mee te gaan doen.
Ik ben nooit uitgeweest op verliefdheid op zo'n jonge jongen, maar het gebeurde gewoon en ik kon er niks aan doen.

Hoe moet ik verder ? Ik krijg echt steeds meer het gevoel dat ik er geen zin meer in heb, in dit leven. De gedachte zonder hem verder te moeten, maakt me echt ziek en ik kan en doe eigenlijk al weken niks meer aan mn huishouden etc. Ik zit alleen te huilen en lig maar in bed.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (7)

Jouw vriendje maakt misbruik van jou. Hij speelt met je gevoelens. Hij wéét dat je verliefd op hem bent en dat je bij hem wil zijn, hij wéét dat z'n vriendin van hem houdt en bij hem terug blijft komen. Ook al hebben jullie geen lichamelijke relatie: hij doet jullie beiden onrecht aan. Hij zou de wijste moeten zijn en resoluut moeten kiezen voor één van jullie tweeen. Ondertussen laat hij zich door jou vertroetelen en door z'n vriendin ook.

Aangezien hij niet de wijste is, en zijn vriendin dus duidelijk ook niet (want ze is al 2 x terug gekomen), zul jij de wijste moeten zijn en de relatie moeten verbreken. Het kan nú wel heel leuk zijn en goed voelen op de momenten dat jullie samen zijn, maar hoe kan het nou ooit echt iets worden als je altijd het derde wiel aan de wagen bent?

Verbreek het contact, doe jezelf pijn, kom er overheen en ga dan verder met je leven. Wie weet wat voor moois er nog op je pad ligt!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
ja ik had te snel gelezen heb al weggehaald
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
nee het leeftijd verschil kent bij mij geen problemen of het nu tussen man en vrouw is of tussen mannen
maar ik vind bijzonder zwak dat hij door zijn gevoelens voor een jongen zijn eigen gezin daardoor verwaarloosd
want zo schrijt hij ..ik lig de hele dag in bed te huilen...
nou sorry maar je kinderen gaan voor het plezier
daar moet hij zijn verantwoordelijkheid voor zien te dragen
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Tomby, dat zijn jouw woorden, niet de mijne.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je hebt gelijk Stippel: +
Hoe erg ik ook met je mee kan voelen, en hoe lastig dit voor je moet zijn, ben je in de eerste plaats VADER. Je kinderen komen op de eerste plaats, dat houdt zorgen voor kinderen nu eenmaal in. Als je kinderen je minder nodig hebben vanwege leeftijd, of voor zichzelf kunnen zorgen, breekt voor jou de tijd aan om te experimenteren met je gevoelens. Er zou niets op tegen zijn om met wie dan ook een redelijk stabiele relatie te hebben.
Deze situatie maakt je labiel en onzeker, terwijl je er zou moeten zijn voor je kinderen.
De conclusie lijkt me duidelijk, je zult je moeten vermannen en je concentreren op je vaderschap.
Ik wens je veel sterkte toe.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Er spelen een paar zaken. Je bent niet als jongeman uit de kast gekomen, door welke oorzaak dan ook, dus je bent nooit openlijk verliefd kunnen zijn op een jongen van 20 en je hebt ook nooit de liefde kunnen bedrijven met een jongen van 20. In plaats daarvan ben je het hetero huwelijk in gesukkeld. Daar pluk je nu de wrange vruchten van. De tijd van de 'jeugd' kun je niet meer inhalen.Niet alleen door jouw eerdere keuzes, maar het is gewoon de oneerlijke situatie waarin ieder mens verkeerd. Er zijn boeken over vol geschreven. Wat moet je doen. Het leven in eigen hand nemen. Afscheid van die jongen nemen, want dat is een onmogelijke liefde Doe je vaderplichten en ga - als je alles weer op de rails hebt staan - gewoon eens uit. In Arnhem bijvoorbeeld. Misschien kom je ooit nog eens een leuke jongen tegen, waarschijnlijk echter niet., of id ook hij onbereikbaar Wellicht vind je andere vrienden, die je een andere kijk op je eigen situatie kunnen geven.
Als je er echt niet uitkomt zoek dan contact met de Schorer stichting in Amsterdam (zoer maar op via Google)
Sterkte

Toegevoegd na 1 minuut:
P.S. Een vent van 45 hoort niet griendend op bed te liggen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
In dit soort gevallen zijn het meestal de (hetero) mensen die je precies kunnen vertellen wat je moet doen, en dat je vooral goed voor je kinderen moet zorgen.

Maar ik weet hoe moeilijk dit voor je moet zijn, geloof me.
Wat ik me afvraag is, of die jongen hetero is, of diep in het hart enorm worstelt met z'n geaardheid, en daarom zo graag bij jou wil zijn. Hij zoekt toch iets bij je, en dat kan daar alles mee te maken hebben.
Kies voor jezelf, of dat nou samen met hem is, of alleen.
Ik zou zeggen: Praat met hem, eis van hem dat hij je vertelt wat hij werkelijk van je wil en waar zijn gevoelens liggen.

Als jij het aankunt, kun je er altijd voor hem zijn. Maar probeer ervoor te zorgen dat hij niet als 'stiekeme' homo bij jou z'n geheime rustplek zal vinden de komende 10 jaar.
Want daar worden jullie beiden ongelukkig van.

Sterkte, probeer te genieten van het leven en van elkaar!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
+ voor je verhaal, ik vind inderdaad dat zijn kinderen prioriteit hebben, en ik ben geen hetero, heb wel kinderen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dank je. Ik ben homo, heb geen kinderen. Maar vind wel dat het leed dat mannen na een leven van (gedwongen?) ontkenning, recht hebben op een leven van voldoening en liefde.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hij heeft zeker recht op een leven van voldoening en liefde, maar het is op zijn minst niet echt handig als hij daar zo labiel van wordt en overstuur dat er bijna geen ruimte voor andere zaken is. Ik weet niet hoe oud zijn kinderen zijn, maar die hebben in elk geval wél hun vader nodig. Dat is nu eenmaal de consequentie van ouderschap. Je hebt zeker gelijk wat homomannen betreft die het huwelijk zijn aangegaan met een vrouw vaak door druk van de omgeving, of omdat ' het nou eenmaal zo hoort'. Die gaan vaak door een hel. Ik hoop oprecht dat hij zijn geluk vindt. Kinderen zijn erg flexibel over het algemeen, maar ze hebben toch stabiliteit nodig. Als hij daar nu geen aandacht aan geeft krijgt hij daar straks de rekening van gepresenteerd.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik heb ook geen kinderen en ben ook homo. Ik ken wel meer mensen die in de situatie van Peter zijn geraakt door niet uit de kast te willen komne. Ik neem hem dat helemaal niet kwalijk, maar alle keuzes hebben gevolgen, Ik ken dus mannen die die gevolgen wel aan kunnen. Peter kennelijk niet. Op 45 jaar verliefd worden op een jongen van 20 is niet handig. Dat overkomt je ook niet, je laat dat toe. En dat is niet erg verstandig. Maar als wij nu hier onverstandige mensen terzijde moeten gaan staan, dan hebben wij zo een dagvullende taak.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Goed en mooi gezegd Skusme: +
Het leven stelt ieder van ons op de proef.

Ga bij jezelf te rade waar je relatie met je verliefdheid egocentrisch en compenserend ( voor jou ) voor het gemis in het eerste deel van je leven is .

Ga dan aan de slag met deze gevoelens. Bij voorkeur bij een vertrouwens persoon . Verliefdheid en afhankelijkheid zijn meestal niet de werkelijke redenen van de diepste zielenwens in iemands persoon .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je klinkt boeddhistisch en zo begin je ook. Het leven is lijden, maar dat lijden is dan wel je eigen schuld....
Daarom is boeddhisme zo'n prettige gedachte.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Haha , ja ik probeer wel een beetje Boeddhistisch te leven. Jammer dat je onbekend bent geworden @onbekend.
Het leven is vol van de ervaringen, gevoelens, die we zo graag zouden willen hebben , bij ons willen sluiten. Maar dat éne verlichte pad dat je ook ( soms) wordt aangereikt , dat is iets waar je je door kan laten leiden. En dan is het leven minder LIJDEN.
Jij zegt:
*=Ik denk steeds bij mezelf "iets wat me zóveel vreugde en genot schenkt kán toch niet slecht zijn ".=*

Nee, op zich is het niet slecht.
Maar het schenkt je geen vreugde, want je bent er doodongelukkig door.
En daardoor jouw kinderen ook.
En de vriendin van die jongen ook.

Hij eet van twee walletjes en maakt daardoor veel slachtoffers.
Als hij niet uit de kast komt dan gaat ie inderdaad trouwen en dan ben jij hem toch kwijt. Maar nu heeft hij zijn relatie op een lager pitje gezet? Om jou? Of uit gemakzucht?
Het is hard en moeilijk, maar je moet hem echt voor de keuze stellen: hij kiest voor haar of hij kiest voor jou.

Jij hebt recht op liefde en op meer dan een halfslachtige net-niet-relatie.

Velen van ons hebben iets dergelijks meegemaakt.
Ik ook: hopeloos verliefd en verslaafd, hemel en hel.
De man in kwestie wilde mij wel en niet mijn kinderen.
Ik heb voor mijn kinderen gekozen en daar niet heel lang spijt van gehad.
Sterke!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
zet alles eerst op een rijtje en als je dat gedaan hebt neem een mannenescorte en kijk of je dat lekker vind en ik denk dat de relatie tussen jou en die andere jongen niets gaat worden maak hem dat duidelijk want je kan zo te zien echt niet verder op deze manier van leven
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding