We zijn samen straks 25 jaar getrouwd,weet iemand een mooi gedicht voor mijn vriend?

We gaan een zaaltje huren,dan lees ik het op!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toen jij in mijn leven kwam Toen jij in mijn leven kwam moest ik altijd lachen. Jij was het zonnetje die voor mij altijd straalde. Een lange tijd heb ik op jou zitten wachten, ik kende je niet en wist niet van jou bestaan. Top op de dag dat ik bij jou kwam, je was speciaal en zo bijzonder. Jij liet me dingen vergeten wat andere niet konden. Jij liet mijn hart bonken en ik kon niet meer zonder. Na lang wachten kwam het uit, jij en ik werden werkelijkheid. Nu jij van mij bent ben ik zo blij, wij samen staan aan elkaar zij. Jou laat ik nu nooit meer gaan, want anders zou mijn wereld stil blijven staan.

Zomaar even kijken, naar dat andere gezicht Daar naast je op 't kussen, met de ogen dicht Zo helemaal ontspannen, volledig onbespied En ik, zo stiekem starend, zo heel stiekem; ik geniet Van al jouw kleine kuchjes, en je vriendelijk geknor En als je je eens omdraait, geef je mij een zachte por Ik kan 't soms niet laten, als je daar zo naast me ligt Je schouder zacht te strelen, je haar, heel je gezicht En soms word je dan wakker, grommend omdat ik je stoor Maar dat is snel weer over, als ik fluister in je oor "Ik hou van jou, ik hou van jou"; dan hoor ik "Hmm, wat fijn" Je kruipt dan vlug tegen me aan, om dicht bij mij te zijn Op zo'n moment, dan voel ik soms die blijdschap en die angst Dan voel ik me het gelukkigst, maar ik voel me ook het bangst En soms komen dan de tranen op het wit katoen terecht En dan voel ik me onrustig, totdat jij tegen me zegt "Ik hou van jou, ik hou ook van jou"...

Het lijkt me onmogelijk een goed gedicht te schrijven over iemand waar ik niets van weet. Een goed gedicht over een vriend hoort heel persoonlijk te zijn en niemand behalve jij zelf weet hoe hij voor jou is. Waarom laat je de dichtvorm gewoon niet los en schrijf vanuit je hart en ervaringen zelf op hoe je over hem denkt, gewoon in jou eigen woorden zonder dat het hoeft te rijmen, hij zal dit nog meer waarderen dan een gedicht, omdat dit nog veel persoonlijker is, veel succes.

Vandaag op deze fijne dag, Vind ik het fijn dat ik mag, Kijken naar je zo vertrouwde lach! We hebben best veel meegemaakt, zuchten van geluk geslaakt, maar nog nooit onze liefde gestaakt. Al 25 jaar, zijn we nu bij elkaar en ik ben nog steeds niet met je klaar. Jij bent de zon in mijn leven, Alles wil ik je geven, nog meer samen met jou beleven. Of we zoenen, of we kijven, we zullen altijd samen blijven, Dat kan ik je op een briefje schrijven! Daarom eindig ik met een schreeuw.. OP NAAR DE VOLGENDE HALVE EEUW! Ik heb het maar niet zo lang en gezwollen gemaakt want het is best spannend, vind je niet? Dit is lekker kort en vrolijk. De laatste zin mag je ook uitschreeuwen, dat haalt de spanning ook wat weg. gefeliciteerd en nog een hele leuke dag!

Bronnen:
eigen verzinsel.

Dat kan niemand voor je doen! Alleen jijzelf kunt je hart en ziel erin verwoorden!

Het is niet geringe tijd Met ups en downs, plezier en spijt Maar heb je 't samen dan gehaald En kijk eens hoe ons bruidspaar straalt Dan heb je wel een punt bereikt Waarop een zilveren mijlpaal prijkt Ons vijfentwintig jaren trouw Bewijzen 't woord: ik hou van jou!

Vandaag 25 jaar... een ring die symbolisch is zonder einde zonder begin aangereikt aan het begin van ons huwelijk eigenlijk het eerste stukje voor ons gezin wij die vandaag 25 jaar met elkaar verbonden zijn met zijn ups en zijn downs en ook wel eens niet op een lijn die ring om onze vingers dat symbool tussen jou en mij heeft toch een bijzondere kracht dat we in liefde staan zij aan zij 25 jaar het lief en leed .........delen met elkaar het omarmen bij vreugde en het steunen in het zwaar elke morgen als ik wakker wordt ik zie je glimlach bij je ogen open gaan begint mijn hartje warm te kloppen waarop mijn armen vanzelf om je slaan de laatste tijd besef ik zo intens bij jou voel ik me het meeste vrouw en mag ik ook klein zijn of niet sterk daarom lieverd "ik hou zoveel van jou"

Bronnen:
http://www.gedichten-freaks.nl/561431/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100