Hoe kom ik er achter of hij nog steeds van mij houd?

Toegevoegd na 6 minuten:
zijn nicht vind mijn vriend leuk...

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel simpel! Door het te vragen!

Vragen is inderdaad het beste... als hij tenminste oprecht is... alleen mannen kennende (ik ben er zelf 1); een "ja" is makkelijk gezegd om er vanaf te zijn. Je kunt het merken als hij je graag ziet, en ook initiatief neemt om jou regelmatig te zien.

Houd hem een beetje op een afstand, kijken hoe hij reageert

Dat lijkt mij lastig, want je kan het wel vragen, maar je zal zelf nooit zeker zijn of hij eerlijk zal antwoorden.. niet om argwaan te zaaien trouwens! Waar ik zelf een beetje last van heb, is dat ik ook nooit helemaal zeker weet of mijn partner van mij houdt. Hoe vaak ik het ook vraag. Misschien is het eerder het idee van 'ben ik wel goed genoeg voor hem', omdat er zoveel vissen in de zee zijn waar je partner uit kan kiezen.. waarom zou hij uiteraard voor jou kiezen? Je zou het hem natuurlijk kunnen vragen, zoals hier boven al wordt voorgesteld, maar geeft zijn antwoord jou wel voldoening? Maar je moet ook onthouden dat zij HEM leuk vind, niet andersom! Probeer op de lichaamhouding te letten wanneer ze samen praten. Flirt zij er op los en gaat hij er op in? En als hij er op in gaat, kan je dat wel weer navragen. Misschien snapt hij niet zo goed dat er met hem geflirt wordt en wilt hij gewoon aardig terug doen.

Mijn hemel, wat klinkt dit allemaal als een slechte relatie zeg! Sorry hoor, ik ben nu even heel eerlijk! Kun je mij alsjeblieft uit proberen te leggen wat jou zo aantrekt in deze jongen??? Het komt op mij meer over als volgt: Hij weet van jouw verleden en jouw pijn. Vervolgens behandelt hij je als een stuk vuil, en doet je bewust veel pijn. Jij DENKT dat je van hem houdt, en wil niets liever dan dat hij van jou terughoudt. Hoe gemener hij tegen jou is, des te harder ga jij proberen zijn liefde te krijgen. Zoiets heeft een naam; het heet verlatingsangst. En als je geen hulp gaat zoeken, ga je een heel zwaar en ongelukkig leven tegemoet!!! Ik wens je heel veel sterkte en wat betreft zijn nicht? Ik denk dat dat het laatste is waar je je mee bezig moet houden. Ben je niet gewoon de aandacht aan het verleggen? Is het niet gewoon wéér een vorm van verlatingsangst, die je nu zelf in stand houdt? Als jij zo zeker was van zijn liefde voor jou, dan was die nicht geen enkel probleem. Maar dat ben je niet, omdat hij het in z'n gekke kop haalt om jou te vertellen dat ie vreemd WIL gaan. Nou sorry hoor, als je MIJ kwaad wil krijgen......!!!!!!! Wat een debiel, laat hem toch gaan! Sure, je zult het moeilijk hebben de eerste paar weken -totdat je inziet hoe hij je behandelt heeft. Dan zal er een last van je schouders afvallen en zul je weten dat dit de beste beslissing was die je ooit had kunnen nemen. Dan ga je naar zijn nicht en wens je haar heel veel sterkte met hem. Daarna kijk je nooit meer om. Laat hem los meid, je verdient echt veel beter! Even door de zure appel heen bijten. Of vind je zelf écht van niet???? Toegevoegd na 5 minuten: Ik durf je trouwens nu al te vertellen dat hij niet van je houdt.

Ik weet niet hoelang jullie samen zijn of wat voor relatie jullie hebben. het is misschien type vrouw waar je vriend op valt. (en onbereikbaar is nicht?) is soms veiliger om van afstand iemand van te houden en dichtbij te benauwend of het gevoel is dit alles? Je hebt mannen die denken gras altijd groener bij anderen. stel jezelf weer open voor hem,je merkt dan vanzelf of hij nog interesse heeft,ruzien lost niks op. Na 7 jaar met mijn ex was ik diegene die even afstand nam,had gevoel ook niet meer gewaardeerd te worden (geen ander in spel ,maar ook geen gevoel dat hij van mij hield) Ben op vakantie gegaan,en relatie overdacht van wat voel ik zelf nog voor hem? Wees vooral eerlijk tegen jezelf hou je zoveel van hem,en je bent ongelovelijk jaloers en onzeker of reflecteert jouw gevoel op hem en toont daardoor ook geen interesse? succes meid,maar eerlijk gezecht als je twijfelt over zijn liefde twijfel je denk ik ook over jouw liefde voor hem.

Zoals ik het hier allemaal lees, is het beter als je zo snel mogelijk bij hem weggaat. Die stap zetten is heel moeilijk, maar neem van mij aan, dat je je binnen een week heel goed gaat voelen. Je hebt lekker de vrijheid en kan overal rustig over nadenken. Laat zijn nicht met hem verder gaan, ze komt er vanzelf achter hoe hij werkelijk is. Als je bij hem weg bent, zzie je van een afstandje hoe hij echt is en dan ben je blij dat je die stap genomen hebt. Heel veel succes!

dat denk ik wel als hij niet meer van je houd zou hij allang zijn weggegaan jij zal ook niet bij iemand blijven als je er niet meer van houd toch!! en anders vraag t hem heel lief zo van ..schat hou je nog van mij? dan weet je het succes

Ben je daar nog steeds niet achtergekomen. Mocht het zo zijn zou hij toch nu bij je zijn. Niet afwachten, geen tijdverspillen, naar hem toe stappen en vragen of hij nog belangstelling voor je heeft. Zo niet Jammer maar ga wel door met je leven. EN NIET GAAN PIEKEREN ! Je zal er later om kunnen lachen. SuC6

een man kan niet altijd zeggen blijkbaar ik hou van jou, maar zijn laten het wel in kleine dingen merken. Bijvoorbeeld in dingen doen voor je ...misschien een keer een glimlach ofzo...een goed gesprekje samen... iets ondernemen met zijn twee als is het maar naar de bios ... Het domweg vragen, van hou je nog van me en dan zeggen hoe jij graag wil dat hij dat laat zien als hem dat lukt of hem gewoonweg vertrouwen...je schrijft verder niet hoe de relatie is..dus ik ga der vanuit goed, alleen hij kan het waarschijnlijk niet zo uiten zoals jij dat misschien kan? Je moet het eigenlijk aanvoelen in dingen die worden gezegd en gedaan...:)

Bronnen:
eigen mening

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100