Waardoor komt het dat vaak mannen veel simpeler denken dan vrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

God schiep nl eerst de man en daarna de vrouw, want jij maakt toch ook eerst een schets voor je aan het echte werk begint de vrouw is gewoon een beter uitgave...door de jaren heen is dat gewoon zo gebleven

Mannen denken niet simpeler maar meer recht toe recht aan! Zij maken een simpel vraagstuk niet nodeloos ingewikkeld. Althans,de meeste mannen niet.

Voor mannen is het eenvoudig: die hoeven alleen maar hun zaad te deponeren terwijl vrouwen... Nu weet ik het niet meer, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een man ben.

Dat moet echt uit de oertijd komen, mannen gingen op jacht en hadden niet de tijd om te denken schiet ik dat zwijn nou wel of niet dood. Vrouwen die hem aan het spit deden hadden in diezelfde tijd genoeg tijd om over een lekker recept na te denken. Maar tegenwoordig staan er ook mannen in de keuken dus of dat nu nog klopt, geen idee.

Over het algemeen gebruiken mannen meer hun verstand en vrouwen leven meer met hun gevoel.Met andere woorden zij denken daardoor simpeler en vrouwen doorzien vaak dingen doordat ze naar hun gevoel luisteren. De kunst is volgens mij om met beide even goed om te gaan dus mannen mogen van mij meer voelen en vrouwen simpeler denken.Gelukkig zijn er ook heel veel mannen die tegenwoordig al veel meer voelen en vrouwen die al veel meer ,,simpeler ,denken.

Dat komt, doordat de mannen denken dat het net anders om is!

Mannen gebruiken iets meer van zijn hersenen dan vrouwen. Mannen kunnen helder dus ''simpeler'' denken dan vrouwen... Maar niet alle mannen. Er zijn ook veel vrouwen die simpeler denken...

Mannen denken in hoofdzaken, vrouwen in bijzaken, die laten mannen alvast weg...

Waarom zou je moeilijk gaan doen als het makkelijk kan?

De man is van nature de jager. In die periode jaagde de mannen op mammoeten. Dit was een zware klus en omdat die dieren niet stil blijven staan moest snel worden gehandeld. Dus mannen denken niet simpel maar efficient kort en krachtig omdat je met een mammoet niet indiscussie kunt gaan of hij in die kuil wil gaan staan of niet. Daarna schiep god de vrouw om e.e.a. toch nog een beetje op te leuken.

De gemiddelde vrouw gaat veel dieper in op elk klein detail, waar de man voornamelijk naar het grote geheel kijkt. Mannen zijn praktischer ingesteld, terwijl de gemiddelde vrouw meer met gevoel bezig is en dat vaak ook nog eens helemaal gaat ontleden. Man VS Vrouw Ik ben een man en dat is een geluk Ik doe niet hysterisch al heb ik het druk Ik verspil niet mijn leven met ‘wat moet ik aan’ Kan zonder depressie van de weegschaal afgaan Ik gooi dingen weg, heb geen spullen teveel En als iets kapot is dan maak ik het heel Parkeren is easy; gewoon in één keer En we doen wel hetzelfde, maar ik verdien meer Ik ben een man en denk logisch na Ik leef niet op light-drank en drie blaadjes sla Als ik ergens heenloop, dan weet ik de weg terug Ik maak van een olifant in no time een mug Als ik zeg dat ik klaar ben dan kunnen we gaan En tijdens het plassen kan ik blijven staan Ik ben een man ja, dat doet me plezier Ik word niet dronken van twee glazen bier Ik weet wat ‘buitenspel’ is, daarom geef ik een brul Want voetbal is passie en de scheids is een lul Publiekelijk huilen dat doe ik dus nooit En ik kan het vangen als iemand iets gooit Ik ben een vrouw, en da’s heus geen pech Heb geen last van agressie als ik rijd op de weg Ik laat tenminste geen lampen aan voor nop En ruim al mijn rotzooi achter me op Als ik iets zoek vind ik het in één keer Kan tegelijkertijd koken, bellen en nog veel meer! Van een griepje is bij mij niet veel te merken Ik neem een aspirine en ga gewoon werken Ik houd me bezig met echt belangrijke vragen In plaats van te jammeren over de voetbaluitslagen Hem aan zijn lot overlaten is misschien een makkie Maar wie strijkt dan zijn overhemd en kookt zijn prakkie? Eigenlijk zijn ze gewoon nog een kind Dat spelen met auto’s het einde vindt ^^

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100