Flirttips? Hoe laat ik haar merken dat ik haar meer dan leuk vind?

Wat kan ik dan het beste doen?

Toegevoegd na 3 minuten:
En dan bedoel ik niet tegelijk afspraakjes etc. maar gewoon laten zien dat ik haar leuk vind, de afspraakjes is fase 2..

Weet jij het antwoord?

/2500

Haar mee uit eten vragen? Een goed begin om elkaar beter te leren kennen. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.start2flirt.nl/flirten/tien-gouden-flirt-tips.php

Recht op de man/vrouw af. "Ik vind jou leuk, en zou jou graag wat beter willen leren kennen. Zou je een keertje met mij uit willen"? Toegevoegd na 1 minuut: Neem eventueel een bloemetje mee. Veel vrouwen waarderen dat.

Gewoon zeggen dat je haar leuk vindt. En dat je met haar meer dingen wilt gaan doen. Dus gewoon zeggen dat je verkering met haar wilt. En als zij dat ook graag wil. Jah dan zeg ik voila voor jullie Success!

Positief Het draai om je houding. Laat zien dat je positief en zelfverzekerd bent. Zeker je eerste (openings)zin moet positief en enthousiast klinken. Als jij positief bent zul je dit ook vaak overbrengen op anderen mensen. Lach Kijk vrolijk en lach regelmatig. Ook als je met je vrienden opstap bent. Maak plezier en richt je aandacht naar ook naar de buitenwereld. Hierdoor kunnnen andere mensen ook contact met jou maken. Uit een recent onderzoek is overigens gebleken dat mannen een mooie lach veel aantrekkelijke vinden als make- up. Dus doe er je voordeel mee. Oogcontact Maak oogcontact. Kijk hem of haar een paar seconden in de ogen voordat je weer weg kijkt. Zorg wel dat het niet vervelend wordt voor de ander. Vermijd staren. Maak contact Natuurlijk hoeft je niet af te wachten tot jezelf wordt aangesproken. Trek je stoute schoenen aan en onderneem zelf actie. Stap op die leuke man of vrouw af en zeg gewoon “hallo” of vraag naar zijn of haar naam. Want een goede openingszin bestaan niet. Lach, blijf jezelf en vraag naar zijn of haar interesses. Je zult snel genoeg merken of er een klik is of niet. Zo ja, praat en drink samen verder. Zo niet, blijf beleefd en bedank deze persoon voor jullie gesprek. Luister Luister met oprechte interesse in wat hij of zij zegt. Want zeg nu zelf, wie vind het niet heerlijk om gehoord te worden. Ben je niet zo’n prater, laat hem of haar dan het woord doen. Zeker als de eerste spanning weg is, gaat een gesprek voeren een heel stuk eenvoudiger. Let wel op dat je zeker in je eerst gesprek niet te direct bent. Maak complimenten Aarzel niet om complimenten te maken. Het is een goede manier om je interesse in iemand te tonen. Je complimenten moeten wel gemeend zijn en een overdosis aan complimenten kan verkeerd worden opgevat. Krijg je een compliment. Dan is een vriendelijk bedankje voldoende. Etiquette Ook al leven we in de 21e eeuw, dan wil dat niet zeggen dat we niet beleefd en hoffelijk hoeven te zijn. Zeker vrouwen blijken hier vaak gevoelig voor te zijn. Ben galant en behandel de ander met respect.

vrouwen houden van aandacht. En dan niet obsessief om haar heen gaan hangen, maar geef gemeende complimentjes, een presentje, maak haar duidelijk dat je veel aan haar denkt, hou rekening met haar, maak haar aan het lachen. Maar het allerbeste: vertel haar dat je haar leuk vindt. Dan is alles duidelijk en indien ze er hetzelfde over denkt heb je des te meer tijd om van elkaar te genieten.

Gebruik in je 'dagelijkse communicatie' met haar de bewoordingen dat ze 'speciaal' is. Dat is al voldoende om haar te laten weten dat ze jou aan de haak heeft...

Hoe je te werk moet gaan laat ik graag over aan je eigen originaliteit. Over signalen welke een man geeft als hij interesse heeft kun je zien in bijgaand artikel:

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/relati...

Stuur haar een bloemetje met een kaartje; Tekst;" Gewoon omdat ik je aardig (óf leuk) vind."

Ga gewoon naar haar toe en zeg het.

Zoek haar op, toon interesse, wees lief, luister naar haar, geef complimententjes, glimlach naar haar, geef haar\het gevoel dat ze speciaal is en het belangrijkste blijf jezelf!!! Succes!

Blow her mind

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100