Wat is de beste manier om je vriendin ten huwelijk te vragen?

Zit hierover na te denken en wou iets origineels bedenken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze site staan veel tips; http://www.theperfectwedding.nl/Aanzoek_tips.html

Met de woorden: "Wil je met me trouwen."

Je moet niet origineel willen zijn: je moet haar binnen halen.

Wees je zelf, En zeg "Wil je mijn bruid zijn?"

Ga samen naar een sjiek restaurant, koop een mooie ring en vraag haar onder het eten ten huwelijk. Het is onverwachts en juist dat is al zooo mooi. Ik zou in katzwijm vallen :)

Vraag of ze met je mee wil op huwelijksreis.

Ik zocht ook zo iets en kreeg o.a deze antwoorden/ideetjes voorgesteld..

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/zoek-origin...

Als ik zo jou avatar zie maak een rongvlucht met een vliegtuigje of een retourtje Londen en vraag haar dan ten huwelijk in het vliegtuig. succes ermee .

Kook voor haar.. tijdens het eten haal je oude herinneringen op, bekijk je fotos en zeg je dat ze je gelukkig maakt. en na het eten vraag je haar of ze voor altijd bij je wilt zijn (met de ring ofcourse) ik wens je alvast een goed huwelijk als ze ja zegt. veel succes

Vraag of ze zin heeft in een feest.Zeg ze ja,dan vraag je haar ten huwelijk.Dan heb je meteen een reden om 'n feest te geven.

Kun je een beetje Duits lezen? Lees dan het verhaal in de eerste Bron. Dat gaat over een man die in de bioskoop een kort filmpje liet tonen, waarin hij met een roos in de hand zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Direct daarna viel hij op zijn knieën voor zijn vrouw, gaf haar een verlovingsring, en stelde haar nogmaals dezelfde vraag. De ontroerde vrouw stemde toe, waarna ze de bioscoop verlieten. In de tweede Bron vind je een filmpje van iemand die een vergelijkbaar idee had. Bij een ijshockeywedstrijd liet een man de camera's op hem en zijn geliefde richten, zodat ze levensgroot in beeld waren. Toen vroeg hij haar ten huwelijk. Deze vrouw vond dit echter niet zo'n goed idee...

Bronnen:
http://www.dnews.de/nachrichten/verrucktes...
http://www.dnewsvideo.de/verrucktes/48705/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100