Moet je perseé dingen samen mee maken in een relatie om te weten of het gaat werken?

Moet je perseé dingen samen mee maken om te weten hoe de ander in elkaar zit of kan je dat ook gewoon zonder die dingen achter komen? Of soort van aanvoelen zeg maar..?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat hoeft niet persee, maar je relatie kan er wel sterker van worden als je samen wat mee maakt

Ja dat moet, een relatie is interactie... Dan kun je ook zeggen dat je een relatie hebt met je overbuurvrouw/man... Nee het is het samen delen dat de relatie tot een relatie maakt... Puur platonisch kun je nooit van een relatie spreken, in mijn optiek... Het aanvoelen vormt wel een mooi begin om samen te gaan delen, dat dan weer wel...

In lief en leed !Gebeurtenissen hebben invloed op een relatie.Ziekte,financiele problemen.Maar ook vakantie wat toch meestal als iets leuks wordt gezien kan de relatie onder druk zetten als je een ander idee hebt over vakantiebestemming bijvoorbeeld dan je partner.Ja,en dan kom je er wel achter of je relatie goed is.

Je moet in ieder geval met elkaar omgaan. Hoe leuker dat omgaan met elkaar is, hoe beter. Met alleen aanvoelen kom je niet ver.

nee dat hoeft niet... maar zo kun je er wel achter komen of je in moeilijke situaties de steun bij elkaar kunt vinden die je in zulke situaties van elkaar verlangt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100