Wat is een broer-zus relatie?

Wanneer mensen een relatie beginnen en het uitgaat omdat ze als vroer en zus emt elkaar omgingen.. wil dat zeggen dat ze veel dezelfde genen delen?

Toegevoegd na 2 minuten:
en daardoor een meer platonische vriendschap opbouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee dat betekent gewoon dat je echt met diegene meer een relatie hebt als met je zus/broer. dus je kan wel lekker veel lol met elkaar hebben . je kan het goed met elkaar vinden. maar verder op sexueel gebied intereseert het je niet meer zo

Nee, het betekent meer dat je er geen romantische elementen (meer) zijn in de relatie. Heeft niets met genen te maken.

Dat is als je met elkaar omgaat zoals je dat met een broer of zus zou doen, en niet zoals en vriend vriendin, dat is ja veel intiemer

Nee, dat is niet aan de orde. Het wil zeggen dat ze binnen hun relatie allen omgang hebben als broer en zus.

De sexuele aantrekkingskracht is verdwenen ,maar men kan nog wel heel veel van elkaar houden. Dat is een broer-zus relatie.

Waanner mensen dit zelf zo benoemen, betekent het vaak dat zij alleen nog maar vanuit een gewoonte bij elkaar zijn. Er geen behoefte meer is aan intimiteit/sexualiteit. Elkaar mogelijk nog wel aardig vinden maar dat zij zich niet meer tot elkaar voelen aangetrokken. Er geen sprake meer is van verliefdeheid en geen prikkel meer hebben om dit nog op te kunnen wekken. Intimiteit kan er nog wel eens zijn maar dan meer in een broer/zus verhouding, zoals een knuffel.

nee dat wil niet zeggen dat ze dezelfde genen delen.. geen intimiteit meer.. de kriebels die je daarvoor nodig hebt zijn er niet meer.. maar dat betekend niet dat het er nooit is geweest..(zag je reactie bij jeanette) zo kan het lopen in de liefde..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100