Ik zoek een voorbeeldbrief beeindiging samenlevingscontract. Wat moet er beslist in staan. Termijnen redelijkheid / billijkheid..?

Ik heb een eigen woning. Partner leidt aan borderline, drankverslaving en per 1-1-2013 geen baan, maar nu in Ziektewet. Ik heb al vanaf dec 2011 uitstel gegeven maar niet op papier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar hoeft niets bijzonders in te staan, behalve de datum waarop je de brief stuurt, de ingangsdatum van de ontbinding en een handtekening. Dit aangetekend versturen. Dus gewoon; Beste.........(naam (ex)partner), Hierbij deel ik je mede dat ik ons samenlevingscontract per ..-..-.. eenzijdig wil beëindigen. Met vriendelijke groet, Jezelf. Maak een kopie van de brief en stuur die naar je notaris, zodat deze die in je dossier kan bewaren. Ik weet niet of jullie een "opzegtermijn" hebben ingecalculeerd of hoe jullie woonsituatie nu is. Het is ook zo, dat op het moment, dat je niet meer samenwoont, het contract ook automatisch ontbonden is. Succes ermee. Ik heb wat linkjes gevonden waar mensen met dezelfde vragen zaten en overige info. Veel sterkte met alles! http://www.010notaris.nl/Trouwen___Samenwonen/Ontbinden_samenlevingscontract/index.aspx http://forum.viva.nl/forum/list_message/4632224 http://www.judex.nl/rechtsgebied/familie_&_echtscheiding/echtscheiding/praktijkvoorbeelden/171/de-afwikkeling-van-een-samenlevingscontract.htm http://rechtenforum.nl/forum/thread/p/161057?sid=c495c63524fd35eb34457fb2727ce4bb/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100