hoe vind je jouw schoonzus na een aantal jaren terug?

ik ben erachter gekomen dat ik nog een schoonzus heb maar van mijn ouders mag ik er geen contact mee opnemen. weet iemand hoe ik haar toch kan opzoeken?

Toegevoegd na 53 minuten:
ik bedoel halfzus :s

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet zo goed hoe oud je precies bent, en waarom je ouders je zouden verbieden contact op te nemen met je schoonzus. Dat zijn toch jou zaken, lijkt me. Als je haar naam weet, zou ik beginnen bij detelefoongids.nl en anders is er altijd nog Facebook of Hyves waar mensen op te vinden zijn. Maar, je hebt een schoonzus en die moet ook familie hebben. Je zou h et ook gewoon aan hun kunnen vragen en kijken hoe ver je komt. Sccs.

kijk een op wie o wie. Daar kan je een heleboel van personen vinden.

Bronnen:
http://m.wieowie.nl

Schoolbank, Hyves, Facebook, LinkedIN. Dat zijn de eerste plekken waar je moet zoeken. Ik heb nog nooit iemand niet gevonden. Zelfs mijn oma van 80 kan ik met naam rn toenaam opsnorren. Dat moet bij jouw halfzus ook lukken.

Je kunt het proberen via www.zoekenbel.nl . Als je weet in welke plaats en straat ze woont of heeft gewoond. Vul je dat in, krijg je alle openbare telefoonaansluitingen in die straat te zien. Op die manier zou je de huidige bewoner kunnen vinden, die misschien kan zeggen waar je halfzus naar toe is gegaan. Verder kan je op die manier ook buren bellen. Dan www.detelefoongids.nl . Daar hoef je alleen de naam in te vullen. Plaatsnaam is niet nodig. Op die manier kan je alle openbare aansluitingen met die naam in heel Nederland vinden. Alleen achternaam kan voldoende zijn. Weet je haar voorletters, kan je die ook noemen. Er zijn heel veel van Jansen, veel minder van G. Jansen en nog veel minder van G.A. Jansen. Dan www.schoolbank.nl . Je halfzus heeft vast wel ergens op school gezeten. Misschien weet je in welke plaats of welke school. Alleen naam invullen kan al voldoende zijn. Dan krijg je wellicht een hele rij namen te zien en op welke scholen die personen hebben gezeten en in welke plaatsen die scholen staan. Vervolgens kan je die persoon of personen een berichtje sturen. Zo'n berichtje hoeft helemaal niet over de schooltijd te gaan. Om berichten te kunnen sturen moet je wel lid worden van schoolbank. Dat kost maar een beetje. Dan www.ikhebje.nl of www.wes4u.nl . Dat is een toegangspoort naar veel zoekwebsites.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100