Wat moet je doen als je net 2 maanden een vriend hebt wat perfect en heel goed ging, ineens uit het niets 5 dagen onbereikbaar is?

en als je daarna voor zijn deur staat, hij niet open doet en snel de tv uitgooid terwijl hij weet dat je hem hoorde praten en lachen voordat je aanklopte en hij een half uur lang stil is in zijn eigen huis?? en hij ook nog eens 35 jaar is??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen aandacht meer aan besteden en vooral geen traan om laten. Zo´n man wil je toch niet eens? Hoe vervelend ook, wees blij dat je hem nu na 2 maanden al echt leert kennen. Jij verdient toch zeker veel beter dan dit soort kinderachtig, onbetrouwbaar gedrag of niet soms? Het zegt alles over hem, daar kun je geen toekomst mee opbouwen. Go on, ge verder met je leven en gun hem geen seconde meer van je tijd en aandacht.

1 mogelijk antwoord voor je: Don't stalk and move on ;)

Lijkt me een makkelijke ; niet weer opzoeken en je geen illusies meer maken. Een man die na twee maanden al niet te vertrouwen is, is dat na een paar jaar of de rest van je leven ook niet. Geen energie meer aan verspillen.

Gewoon dumpen; geen hand vol maar een land vol.......

Wat je moet doen, is heel simpel: Je moet begrijpen dat hij jou niet meer wil en te laf is om het in jou gezicht te zeggen. Laat hem lekker gaan en stap de grote wereld weer in.

In elk stadje een ander schatje, GOODBYE!

Als dit zijn manier is om met jou om te gaan?? Trek dan maar je conclusies.Je bent het niet waard om zo behandeld te worden. Laat hem maar los.

Makkelijk, de eer aan jezelf houden!! en gewoon verder gaan met je leven zonder hem!!! Hij is lijkt wel 15 jaar oud of zo.

Go on with your OWN life!!! Zoals al eerder gezegd zown man wil je tocg niet eens? Als het 2 maanden goed lijkt te gaan is dat een leuke 2 maanden geweest... maar je moet verder en als hij als man van die leeftijd zich zo kinderachtig gedraagt is hij je niet waard! Dus ga verder met je eigen leven! Sterkte!

Cut your losses, chalk it up to experience, move on. En dat betekent ook dat je er beter geen energie meer aan kan besteden. Niet alleen als het gaat om pogingen om contact met hem te krijgen, maar vooral ook in je hoofd. Deze vraag toont al aan dat je er erg mee bezig bent. Ik zeg: sluit deze vraag en richt je aandacht op iets dat je energie wél waard is.

Je hoort hem praten en lachen? Misschien is hij wel getrouwd? Hou de eer aan jezelf en probeer te accepteren dat hij geen omgang meer met je wil. Hoe moeilijk dat misschien nu ook is. Achteraf zul je er blij om zijn, echt waar! Je verdient beter!

Stuur hem een smsje (looking at me no more!!!)

Dat belooft niet veel goeds voor je. Ga verder met je leven. Je vindt vast een man die wel ziet hoe waardevol en fantastisch je bent. Een man die het het wel waard is zijn leven met jou te delen.

Waarschijnlijk ging hij vreemd met je en heeft zijn vaste vriendin er weet van gekregen.Hij mag geen contakt met je .Uit vrees dat zijn huidige relatie uit elkaar spat, laat hij je nu aan je lot over.

@habiba: hij heeft jou alleen gebruikt voor de sex en wil verder geen diepgaande relatie. Wees blij dat je nog reserve aan liefde voor jezelf hebt, want er zijn ook vrouwen die meteen heel veel liefde investeren in de ander, maar die staan (bij zoiets als bij jou gebeurd), wel met hele lege handen. vind wel dat hij midden in je gezicht moet zeggen waarom hij dit doet, en waarom hij zo met je speelt. en als hij dit niet eens wil doen, dan is hij een laffe vent. van 35 jaar...maar die leeftijd zegt niets. hoe oud ben jezelf?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100