Waarom ging het over in deze situatie?

Het houdt me sinds kort wel een beetje bezig.. Laatst kwam ik namelijk mijn ex vriend tegen, het deed me echter niets toen ik hem zag maar ging er toch over na-denken. Ik herrinerde ineens dat de tijd met hem(3 maanden overgens) best oké waren. Ik voelde me fijn als ik bij hem lag en kon gewoon goed met hem omgaan. We vonden elkaar aardig zeg maar. Ik had het idee toen dat het wel een tijdje kon gaan duren, aangezien we vriendelijk tegen elkaar deden en we elkaars aandacht fijn vonden. Het tegenovergestelde gebeurde, ineens voelde ik dat het niet meer goed zat. Hij veranderde ineens en wilde nauwelijks meer iets van zich laten horen. Hij deed zijn best niet meer om mij te zien en vroeg aan mij of dat mij niet was opgevallen. Ik realiseerde al na een maand dat het eigenlijk helemaal niet zolang zou gaan duren meer. Het ging uit en daarna hebben we nog wel lichamelijk contact gehad. Ik kreeg dan ineens een smsje met de boodschap..: " vandaag zag ik een leuk meisje lopen, en vertelde die daarin mijn beschrijving" .

Daarna moest die ineens weer helemaal niets van mij hebben.

Nu na een paar jaar vraag ik mij dus af, waarom het toch fijn voelde met hem en vertrouwd. Aangezien ik graag lekker bij hem kon liggen. Waar komt dat door aangezien het toch over is gegaan?
Waren wij dan toch mensen die niet bij elkaar hoorde en alleen van de aandacht samen genoten en daar dus verliefd op waren?

Ik hoop het laatste want ik wil het graag weten..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

JE was toch bang... En je zag dat hij aardig was en deed als hij je niet had... En dat hij veranderde en niet aardig was als hij je wel had... Dat is nu net waarop je afknapte... Goed gedaan, veel mannen zijn zo, leg daar niet mee aan... Ze zijn aardig totdat ze je ingepalmd hebben, daarna begint de ellende... Wat je deed was heel wijs... Laten liggen en niet weer opnieuw beginnen... Je hebt jezelf een hele hoop ellende bespaard, onbewust... en trap er niet in, vergeet niet wat ik zei: Toen hij je nog niet HAD, was hij aardig... Ga niet in de romantiek, de werkelijkheid is helemaal niet romantisch... VERRE VAN DAT... :-))

Omdat jullie niet gezellig samen konden thee drinken, maar alleen maar lekker liggen.

Aandacht lijkt (inderdaad) 't sleutelwoord in dezen. Toen de aandacht er wel was, ging 't goed. Zodra de aandacht weg is, is ook de relatie weg.

Alles gaat zoals het moet gaan ,laat het los , en richt je op de toekomst. Ik zeg altijd maar als je voor elkaar bestemd bent dan blijf je bij elkaar. In dit geval niet dus.

Ja, en dat weet je ook al, maar ik wil het best nog een keer bevestigen hoor. De verliefdheid was leuk, de sex was lekker, maar dat is beide geen enkele voorbode of stevige basis voor een relatie, en die bleek er (gelukkig al vrij snel) niet meer in te zitten. Probeer niet te veel aan de leuke dingen te denken - dan loop je het risico wéér verliefd te worden terwijl je weet dat meer er niet in zit - en juist aan de redenen waarom het NIET ging, en hou verder je ogen open voor een leuke man die je aandacht en liefde wel waard is.

Ik denk dat je gelijk hebt in je laatste zin. Bij elkaar horen... daar is meer voor nodig dan lekker bij elkaar liggen, dat kan best fijn zijn. Maar samen leven, in het dagelijks leven is niet makkelijk. Daar is liefde voor nodig. En liefde is nog wat anders dan verliefdheid.

Omdat liefde niet alleen uit lichamelijk contact bestaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100