Wie gaan er vaker vreemd. Mannen of vrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

de mannen. Toegevoegd na 5 minuten: Nederlands onderzoek Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent. Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie. Datingsites Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Relatieplanet schat dat ongeveer 1 op de 3 leden van datingsites een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen. Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.

Dat maakt niks uit..vrouwen stellen zich iets vaker voor.. dat wel;-)

Procentueel gezien mannen, ongeveer 4% vaker...

Mannen, alleen zijn er altijd vrouwen bij betrokken.

We denken mannen. maar denk dat de mannen er sneller over praten met vrienden , en vrouwen houden het wijs voor zich.

Vrouwen kunnen het beter verbergen. Mannen vallen sneller door de mand. Vrouwen zijn speurneuzen en vinden nog wel eens gauw een leuk berichtje of telefoonnummer in zn mobieltje bijvoorbeeld. Daarom lijkt het dat mannen vaker vreemd gaan als vrouwen, maar ik denk dus dat vrouwen niet zo heel erg veel voor ze onderdoen.

Ha, die DeathDemocracy; Als we het hebben over hetero's die buiten de pot piesen kan de conclusie enkel maar zijn dat ze beiden in totaal eveneel slippertjes maken. Als er verschillen in de cijfers zijn betekent dat hooguit dat een van de twee dat gemiddeld vaker met een en dezelfde persoon doet.

Mannen gaan in een goed relatie toch buitenshuis shoppen, vrouwen laten het uit hun hoofd om vreemd te gaan als de relatie goed is... Dat verschil ken ik en weet ik... Maar als je naar cijfers vraagt, dan kan ik je niet helpen... Zij het dat ik weet dat vrouwen meer mensenkennis hebben dan mannen en DERHALVE gaan ze minder vaak vreemd...

Mannen!!!

Mannen.

mannen, het zit gewoon in ons bloed ;)

vrouwen,deze lopen vaker op pumps en andere open schoenen ,daar komen sneller steentjes en anderscherp spul in en dan ga je vreemd.

Vrouwen, van de vrouwen die ik ken zijn er nogal wat vreemd gegaan. Van de mannen die ik ken geeneen (tenminste, dat hebben ze mij niet verteld :D)

persoonlijk .......denk ik vrouwen ...dat is ook mijn ervaring in het leven......mannen praten er idd wat makkelijker over ( tegen vrienden) maar worden ook makkelijker "betrapt" vrouwen denken aan dingen welke bij een man niet eens in zijn hoofd opkomen ( bijvoorbeeld niet schone lakens op het bed maar de oude weer terug - klein voorbeeldje) mannen scheppen graag op maar de vrouwen zijn degene die "veroverd"(willen) worden......

51% mannen 49% vrouwen

vrouwen,want mijn vrouw doet het ook...

mannen want die kunnen onderscheid maken tussen liefde en seks en vrouwen voor de meerderheid niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100