Wat moet ik doen? Nukkig afscheid genomen van m'n vriendin die ik maar 1 keer in de week zie! Voel me rot, wat of hoe moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Aan je vragen te zien ben je toch best onzeker. Als het een echte vriendin is weet ze dat je het niet zo bedoeld! Waarschijnlijk heeft die vriendin het niet eens door gehad. ;) Wat mij altijd helpt is het verplaatsen in diegene en te denken wat jij zou denken. Dat helpt mij in de meest onzekere momenten. Ik hoop dat je hiet wat aan hebt!

Haar opbellen en zeggen dat je je er rot over voelt. Wees er gewoon eerlijk over. Als zij zegt dat ze het niet eens gemerkt heeft, prima, maar jij voelt je dan toch beter dat het uit de wereld is en je er niet meer mee zit. Heeft ze het wel gemerkt, dan kun je het erover hebben en eerlijk zeggen dat je er rot over voelt. Gewoon open zijn over die dingen, anders gaat het in je hoofd een heel eigen leven aannemen en wordt het misschien 20 keer erger dan het nu is. Dus, aanpakken zulke dingen, niet mee rondlopen.

Opbellen, of de mooiste liefdesbrief van je leven schrijven, waarin je haar uitlegt waarom je zo nukkig was, en daarna vooral vertelt hoe belangrijk ze voor je is, in alle aspecten. Zo'n brief kan ze bij zich dragen voor alle eventueel minder goed gelukte momenten : een soort pleistertje voor nu en later. Als je inspiratie zoekt : lees eens 'Voor een dag van morgen', van Hans Andreus : een (vind ik) heel mooi gedicht voor zulke situaties!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100