Waar praten (de meeste) mannen nou eigenlijk met elkaar over als ze samen zijn?

Behalve voetbal en vrouwen dan hè!
Waar hebben ze het dan over? Wat delen ze samen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wellicht is dit aardig? http://www.menshealth.nl/Psyche/Artikelen/Psyche-tonen-op-pagina/Jouw-gedachten.htm

Het vermogen en de acceleratiesnelheid van hun auto/motor zijn vaak favoriet...

Over werk en techniek van dingen, meestal een beetje onzinnige gezwets over wat ze weten of verteld is, maar vooral lekker lachen, en grappen maken over het uiterlijk.

Kan je het ook over voetbal hebben dan? grapje, maar mannen kunnen het ook over alles hebben, het werk, de kinderen en over auto's maar politiek is en blijft ook altijd interessant?

Meestal over de zin des levens en al het spirituele daaromheen. Kinderen en daarnaast natuurlijk over culinaire zaken. wat er dus eigenlijk op neerkomt; vrouwen, sex, auto's die ongelofelijk hard gaan, dat er bijna geen parkeerplaats bij school meer is en wat hun vrouw gisteren nu weer op tafel zette.

- Werk - Auto's - Gadgets - Vrouwen - Seks - Games

Al deze antwoorden zijn zeker beantwoord door vrouwen? Wat een onzin! Het ligt er aan in welk sociaal milieu je je bevindt, maar ik heb het over van alles en nog wat met mijn mannelijke vrienden. Politiek, telefoons, school, stage.

Vaak over de actualiteit

"Wat delen ze samen?" Gaan we schelden? ;-) Voordat er enge dingen als gevoelens gedeeld worden moet er eerst een lading alcohol in. Tot die tijd gaat het over van alles en nog wat en net zo vaak eigenlijk nergens over.

We hebben het vaak over kinderen, familie, uitgaan, zuipen en het meest maken we grappen over onze schoonfamilie

Auto's, muziek, werk, technologie etc

Nu doe je net of MANNEN 1 ding zijn met 1 mening, 1 soort belangstelling en 1 niveau Mannen verschillen onderling net zo veel als vrouwen en er zijn mannen die dol zijn op (wat men) vrouwendingen (noemt). en mannen die dol zijn op stoer, en/of op intellectueel en/of op sport en er zijn er ook met een mega brede belangstelling en die praten overal over En dan heb je in al die groepen nog JONGE mannen, OUDE mannen en alles wat er tussenin zit, die praten ECHT niet allemaal over hetzelfde Dus als je een speciale doelgroep aanwijst, kun je leuke lijstjes krijgen waar die groep het mogelijk over heeft. Zo niet zou ik zeggen: over (bijna) ALLES

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100