Wat is het dat ik al 3 jaar lang mannen op me af krijg en het blijken altijd 'foute' mannen? Ik stel heel duidelijk grenzen en toch proberen ze het!

Enorm frustrerend is het om keer op keer te ervaren dat mannen denken/proberen mij het bed in te krijgen. Ik ben erg direct in de communicatie en ik geef ook aan dat ze dat niet hoeven te verwachten. Dan besteden ze dagen, weken, maanden en soms jaren aandacht aan me...tot het moment er is en dan zijn ze verdwenen. Jagerinstinct begrijp ik. Maar ik wil eigenlijk me eens schuldig maken aan zelfreflectie en blijf maar denken hoe ik het anders moet gaan doen en waar wellicht in mijn doen en laten iets moet veranderen. Mijn uiterlijk is een uiterlijk dat niet verkeerd is. Ben ook niet onzeker daarover maar begin erg onzeker te worden over mijn innerlijk. Zakelijk gaat het me altijd goed voor de wind om waarschijnlijk dezelfde eigenschappen als dat ik privé pech op pech heb. Nu heb ik al de gedachte gehad dat ik mijn uiterlijk te veel inzet onbewust en dat dat eigenlijk tegen me werkt. Maar wie kan hier ook eens objectief naar kijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op wat voor mannen val je? Er zijn genoeg mannen die niet zo zijn zoals je in je vraag beschrijft maar daar kijk jij waarschijnlijk niet eens naar om. Dit hoeven niet perse lelijke mannen te zijn maar omdat je bv op macho mannen valt zie je deze "normale man" niet staan en krijg je steeds min of meer dezelfde ervaring. Ik ken zat jongens die er leuk uitzien en zichzelf goed verzorgen en in zijn voor een leuk gesprek en heel intelligent zijn maar de maatschappij is onderhand zo verziekt dat meisjes meestal alleen op t soort macho mannen vallen. Terwijl ze zich blijven afvragen waarom ze gebruikt worden en dat geen een jongen meer serieus is. Die keuze maken jullie toch zelf?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100