Ik heb het gedaan gemaakt met mijn vriendin, ik weet niet of het een goed idee was, ga ik hier spijt van krijgen in de toekomst???

Ik was 1jaar samen met mijn vriendin. Liefde was er altijd, maar dat is soms helaas niet genoeg. Ik zit in een moeilijke periode, verwerking van een trauma e.d. Voor 't moment wil ik niet bij haar zijn. Maar ik ben bang dat ik spijt ga krijgen omdat ik weet dat zij van me houdt en er altijd zou geweest zijn voor mij. Ik hou ook van haar maar ik wil nu gewoon niet samen zijn. Wat moet ik doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zegt het zelf, ze zou altijd van je gehouden hebben. Waarom betrek je haar niet bij je problemen? Nu laat je haar achter, maar een ander, die misschien minder van jou zal gaan houden en dus minder interesse in jouw persoonlijk problematiek toont.. zal jou zeer zeker niet kunnen helpen. als je het mij vraag, maak je inderdaad een grote fout. Ik geloof dat het haar ook best zeer doet dat je haar nergens bij betrek. Misschien moet je haar laten gaan, omdat jij haar niet verdien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100