Zegt de haarkleur iets over wie je bent?

Je hebt zwart haar.. zal dan een relatie beter werken als je iemand treft ook met zwart haar of maakt dit helemaal niets uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt jezelf niet kleuren hoor, je haar wel... Het is genetisch bepaald, in zoverre zegt dat wel iets over je... In een relatie maakt het niets uit...

Het ligt er aan waar de ander op valt. Stel dat je als man kaal bent ,zouden er dan alleen kale vrouwen op je vallen? Ik neem voor het gemak aan ,dqat je over hetero's spreekt!

Nee. Het is volslagen onzin om ervanuit te gaan dat een relatie tussen mensen met dezelfde haarkleur beter zou werken dan tussen mensen met verschillende haarkleuren. Hoe kom je erbij?!

Dat hang van de kleur af. Als je oranje, groen of blauw haar hebt zegt dat wel wat.

Als je er zelf voor kiest om je haar in een specifieke kleur te verven, dan zegt dat wel iets over wie je bent. Hoe opvallender de kleur, hoe meer je je wilt profileren. Met een relatie heeft dat niets te maken.

Je hoort wel eens dat bepaalde karakter eigenschapen bij bepaalde haarkleuren hoort. Maar dit noem ik dan eigenlijk mensen in hokjes plaatsen. Het grappige is wel ik heb rood haar en blauwe ogen en m'n man heeft ook rood haar en blauwe ogen. En allebij onze zoons heeft ook rood haar en blauwe ogen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100