kun je een relatie echt helemaal overnieuw beginnen?

zou je na gemaakte fouten in een relatie zoals liegen bedriegen mischien vreemd gaan (die dingen waren even ter voorbeeld) en uiteindelijk na een breuk, na een lange tijd (bv 1 twintigste deel van je leven) een relatie egt opnieuw kunne beginnen en alles vergeven en vergeten?

Toegevoegd na 29 minuten:
aangezien er mogelijkheden zijn dat mensen echt veranderd kunnen zijn
(zoals bv een bijnadoodervaring, of een levensjaar in een klooster doorbrengen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat kan niet. Elke dag dat je diegene ziet denk je weer aan de fouten van de ander. Meestal loopt de nieuwe relatie dan ook uit op dezelfde dingen (vreemdgaan, liegen).

Nee je kan nooit alles vergeven en vergeten. En waarschijnlijk zal het ook nooit een goede relatie worden.

Heel simpel : nee. Het blijft altijd in je hoofd hangen wat er gebeurt is en ook al doe je zo je best het zal niet lukken .

Nee zulke dingen kun je misschien wel vergeven maar vergeten waarschijnlijk nooit want alles wat je in je leven meemaakt gaat mee in je rugzakje en zo ook dit dus elke keer zal diegene achterdocht blijven houden

Dat wordt moeilijk! Het belangrijkste in een relatie is vertrouwen en dat vertrouwen is geschonden geweest. Vergeven kan je en dat is mooi maar vergeten nooit. Altijd blijft het in je achterhoofd, je drukt het misschien hard weg maar het haalt je in. Vergelijk het met een mooie vaas die stuk gevallen is en je kan er geen afscheid van nemen dus je kan die scherven lijmen doch de barsten zijn er.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100