zijn er ook dating site die geen enkele geld kosten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze is gratis http://knuz.nl/

Bronnen:
http://knuz.nl/

Bij de meeste moet je betalen om te kunnen mailen en alle berichtjes te kunnen lezen. Vergelijk gewoon een aantal datingsites. Ik snap dat je liever niets wilt betalen maar je komt denk ik wel in aanmerking met meer serieuze mensen. En als je nergens op kunt reageren of alleen met een virtuele knipoog ofzo dan is er ook geen lol aan. google gewoon eens op gratis datingsites (of heb je dat al gedaan?) en kijk dan op de site zelf wat er gratis is en niet. Succes

Www.penvrienden.nl daar heb ik mijn vriend ontmoet :) Toegevoegd na 48 seconden: Als je onder de 16 bent is het plaatsen gratis, mensen kunnen gratis op je reageren. Wanneer je ouder dan 16 bent dan is het plaatsen gratis maar mensen moeten betalen om op jou te reageren.

Bij elke dating site kan je staan zonder te hoeven betalen, alleen kan je dan zelf niks versturen en de chat niet in e.d. Bij enkele sites kan je dan wel reageren op berichten die je binnen hebt gekregen. Maar dus niet zelf iemand aanspreken. Al moet ik zeggen, op de meeste datingsites kost het eigenlijk niks. Bijv. 29,95 voor 3 maanden. En meestal als die 3 maanden zijn verstreken kan je wel gratis blijven staan en reageren.

De site www.paiq.nl is gratis. Deze site heeft ook een andere insteek dan veel anderen: door middel van vragenlijsten word je aan mensen gekoppeld die goed zouden matchen. Pas wanneer je een bepaalde tijd met iemand gepraat hebt, krijg je foto's te zien. Wanneer je niet die tijd wilt wachten voor een foto, dan kan je 'valsspelen' en dan kost het wel iets om de foto's te zien.

Hier vind je 46 gratis datingsites, met de beoordeling van bezoekers erbij: http://www.datingwebsites.nl/dir/gratis-dating/?sort=aanbeveling&page=1 De laatste reviews en andere zoekmogelijkheden staan op de homepage: http://www.datingwebsites.nl/

Je kan ook van achter computer vandaan kruipen en in de buitenlucht iemand vinden of tijdens het uitgaan ofzo

Ik heb mijn vriend leren kennen op www.knuz.nl We zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en hebben samen een gezonde zoon van 5 maanden!

Bronnen:
www.knuz.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100