mag ik die man bellen?

Ik heb interesse gekregen in een man die ik eerst als sexrelatie zag..... vanaf de eerste ontmoeting vrijen we of er geen morgen is , super! de laatste keer dat ik hem ontmoet heb.was er naar mijn mening een echte klik ook mentaal.
ik bleef vaag en afstandelijk doen (mezelf beschermenden play hard to get), terwijl hij zei: dat hij me echt leuk vond en weer contact op zou nemen. nu zijn we een week verder en heb ik nog niets gehoord, heb ik hem bang gemaakt met mijn afstandelijke houding, heeft hij tijd nodig? eigenlijk wil ik hem een lief sms-je sturen als aanmoediging. doen of niet doen? ik wil niet dat hij zich opgejaagd voelt of de indruk krijgt dat ik hem nodig heb.
maar wil hem toch graag echt leren kennen buiten het bed.

Toegevoegd na 1 dag:
inmiddels afgesproken elkaar maandag te zien, ik denk dat ik maar eens wat duidelijkheid ga geven en vragen, en dan kijken wat er gebeurt.... toch spannend.
ben nog steeds benieuwd naar jullie antwoorden.
en heb al heel wat aan jullie antwoorden gehad.
het blijft moeilijk, de ene dag vindt je iemand geweldig en de andere keer denk je is die persoon wel zo geweldig?
het zal wel horen bij de aftast fase.
en wie gevoelsmatig de touwtjes in handen heeft.
de grote heen en weer dans.
want zeg nou zelf mannen, jullie houden van eerlijkheid maar toch ook van jagen, ik denk dat als je je prooi hebt het allemaal niet zo interessant meer is. van o.n.s naar relatie:mogelijk??????????

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals Stippel al zeer scherp opmerkte is dit de omgekeerde wereld.. Normaal leer je elkaar eerst kennen, en bouw je de spanning op met als eindpunt (niet letterlijk hè?) de sex. Hier ben je begonnen met de lusten, en nu zit je met de lasten..want je weet eigenlijk niets van die man, kan je hem bellen of niet?? En die man snapt al helemaal niet waar hij aan toe is, want jij bent hier de afstandelijke..jij hield de boot af terwijl hij misschien wel meer dan alleen een sexuele relatie wilde.. Wat eigenlijk verwacht je nu nog dan, ik kan me zo voorstellen dat die man zich best een beetje gebruikt voelt ( al denk ik dat sommige mannen dat juist geweldig vinden)..hij denkt dat ie enkel voor de sex is?? Tuurlijk moet je hem uitleg geven, tuurlijk moet je hem vertellen dat hij ook met kleren aan een topper is!! Kom op, pak die telefoon en bel hem op! Of stuur een lief sms-je.. Hopelijk is het nog niet te laat!!!! Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100