Ik ben een 36 en nog steeds single. Mijn omgeving vind dat ik aan een relaie moet, maar ik durf niet en weet niet of ik het wel wil. Wat nu?

Ik ben bang om niet perfect genoeg te zijn en ben nogal verlegen in omgang met vrouwen (kijk er een beetje tegenop)

Weet jij het antwoord?

/2500

ten eerste moet je helemaal niks, je weet zelf wel of je er wel of niet aan toe bent. boeie dus wat andere vinden en denken. ten tweede als je iemand gaat zoeken lukt het meestal niet, maar stel je eerst open en ga socialiseren. Ga er uit, kijk rond op je werk, ga op stap omdat je het leuk vind om te doen en niet om iemand te zoeken. je zult toch niet de eerste de beste vrouw leuk gaan vinden? echte liefde overkomt je, en vind je waarschijnlijk niet op internet of bij een relatiebureau, maar vaak op een moment waar je het niet verwacht.

Mijn vriendin was pas 50 toen ze haar vriend ontmoeten en ze woonden na 4 maanden samen.En ze zijn voor elkaar geschapen.Eigenlijk had zij het zoeken opgegeven en zie daar, hij kwam ,zag en overwon.Dus leef jij nou maar lekker zoals je wil leven en laat het leven ook maar zijn gang gaan dan komt het wanneer het er de tijd voor is.Let jij maar op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100