kan het dat er iets is dat tussen vriendschap en liefde zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, ik doe het zelf niet, maar ik ken iemand die had een vriend waar ze mee zoende enzo (soms zelfs verder mee ging) maar het was geen liefde, en dat soort dingen deed ze niet met andere vrienden.

Ja, de gevreesde ''Friendzone''!

Niet iedereen is je vriend (als in vriendschap) en niet iedereen is je vriend (als liefde). Je hebt ook neutrale contacten (zoals bv collega's) en kennissen (bv zus van een goede vriend oid.) en familie. Ook zijn er mensen die je gewoon niet kent zoals cassiere bij de supermarkt.. Dus ja er zit zeker veel tussen vriendschap en liefde. Toegevoegd na 1 minuut: Oh... Je bedoeld scharrels... One night stands....

Platonische liefde. Toegevoegd na 3 minuten: Een liefdesrelatie waar geen lichamelijke liefde of begeren aan te pas komt.

In amerika noemen ze dit; "friends with benefits". In het nederlands nog niet zoiets gehoord. "vrienden met uh....tja voordelen?" Zoals hier al gezegd, je kunt goed bevriend zijn met iemand, waar je geen relatie mee hebt, maar wel af en toe mee het bed induikt (of iets anders ;-), schijnt voor sommigen prima te werken.

Ja dat kan heel goed. Je kan iemand heel graag mogen, meer dan in een gewone vriendschap, maar niet genoeg van hem/haar houden om een levenslange verbintenis mee aan te gaan.

ja, je kan ook gewoon een beste vriend hebben als meisje. of een beste vriendin als jongen, waar je gevoelens voor hebt. Maar deze gevoelens zijn gewoon niet sterk genoeg om een relatie ofzo te beginnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100