moet een marokaanse jongen trouwen met een moslima?Ik ken veel jongens in verkering tijd gaan ze met nederlandse en trouwen later met moslima.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jongens mogen wel trouwen met iemand die geen moslima is, maar moslama's mogen dat niet dus bij jongens maakt het niet veel uit. Maar bij moslima's is het verboden.

Natuurlijk mogen de jongens en meisjes ZELF kiezen met wie ze trouwen.Ik ben zelf met een moslim man getrouwd (13 jaar) en niet gelovig. Zoals je elkaar maar respecteert is er niets aan de hand. Ik vier bv het suikerfeest maar hij ook sinterklaas en pasen.......

Dat zal helemaal afhangen van zijn eigen achtergrond en wensen. Het is in bepaalde kringen niet gebruikelijk om 'buiten' je eigen geloofsgroep te trouwen, in sommige gereformeerde kringen moet je niet met een katholiek aankomen of andersom, een jehova en een niet-gelovige kan ook problemen geven - zo kan ik me voorstellen dat sommige moslims met iemand zullen trouwen met een vergelijkbare achtergrond, maar sommige zullen dat niet doen. Net als bij alle andere geloven en overtuigingen, het is dus niet voorbehouden aan moslims.

ik ben elf jaar getrouwd met een moslim marokkaanse man.heb zelfs een dochter uit een vorrige relatie. hangt heemaal van de man/jongen zelf af wat ze willen. niks moet dus.

ik ben zelf moslima en ik weet het volgende van mijn vader[die moslim is]: een moslima moet trouwen met een moslim-man, een moslim moet trouwen met een gelovige niet perse een moslima. veel mensen houden zich daar niet aan. dus dat moet je uitvechten met je parents.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100