Wat kan ik doen mijn ex betaald geen alimentatie meer voor de kinderen.

Mijn ex is enkele maanden geleden vertrokken naar het buitenland. Buiten Europa . Hij betaald geen alimentatie meer en weet zelfs niet naar waar hij vertrokken is. Kan ik daar iets aan doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je dat het best kan vragen bij de instantie die dat regelt, of neem hier een kijkje http://www.alimentatie.nl/

Bronnen:
http://www.alimentatie.nl/

Mijn moeder heeft hetzelfde gehad!! Pa vertrok naar Engeland, en pa heeft noooit wat hoeven te betalen. Geloof me, hier kun je helaas niks aan doen. Hij ziet de kinderen neem ik aan ook niet, dus heeft hij geen verplichtingen alimentatie te betalen, aangezien hij niet in NL woont. Sorry maar dat is de realiteit, tis erg zat, maar zo zit het.

Meteen een kort geding.

Het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (LBIO) kan de kinderalimentatie innen bij de betalende ouder en uitbetalen aan de verzorgende ouder of aan het kind als die tussen de 18 en 21 jaar is. Neem in ieder geval contact op met LBIO, die weet vast wel een mogelijkheid te achterhalen welk land hij zich bevind. In de landen die zich bij het Verdrag van New York hebben aangesloten zijn één of meerdere instellingen belast met de uitvoering van het Verdrag. In Nederland is dat het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (LBIO).

Bronnen:
http://www.jurofoon.nl/alimentatie/hoe_gaa...
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/sc...

Ook al zit je ex in het buitenland, hij is wel verplicht alimentatie te betalen, dit moet ie doen tot het 21e jaar van ieder kind! Hieronder meer informatie!

Bronnen:
http://www.lbio.nl/internationale-alimenta...

LBIO benaderen!!

sorry dat ik het zo kort ga zeggen,wees dan blij dat je er eigenlijk vanaf bent.als hij zo weinig met jou en of zeker de kinderen in zit zou ik er zelfs geen cent van willen,indien je man wel al alimentatie betaalde kan je samen spreken met uw advocaat dat van zodra hij zijn kop terug laat zien in eigen land alle achterstallige alimentatie doorgestort word naar jou of je kan het ook automatisch van zijn rekening laten halen hier heb ja dan natuurlijk zijn adres en bank gegevens voor nodig(dit kan je nu ook proberen te regelen)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100