wat is leuk om met je vriendin te doen??

we hebben pas een week verkering zij is 12 ike 13.
dus ik bedoel bijvoorbeeld een boswandeling...
alvast bedankt voor jullie antwoord

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jullie zijn nog heel jong...en je bent nog maar net "op" elkaar... Blijf een beetje in de buurt van huis. Gezellig bij elkaar thuis komen, kamer bekijken, hobbys laten zien, videoband of dvd kijken, bij elkaar blijven eten. De moeders koken vast wel wat lekkers. Veel lachen, da's ook belangrijk. Een stuk fietsen, hand in hand door de stad lopen en misschien komen jullie wel klasgenoten tegen..., samen de hond uitlaten. Lekker samen M3 luisteren. En vooral ook nog met je eigen vriendjes en vriendinnetjes omgaan. Die zijn ook belangrijk. Maar bijvoorbeeld de woensdagmiddg en de zaterdagmiddag gezellig met elkaar optrekken.

naar de fiim, op zaterdagmiddag

heb m'n antwoord per ongeluk ook als reactie in gevoerd. Een boswandeling zoals je zelf al noemt is een leuk idee als jullie dat allebei leuk vinden, of wandel door de stad. Je kunt ook naar de bioscoop gaan of naar de dierentuin of een pretpark.

Vergeet dan niet na die boswandeling chocolademelk te gaan drinken (of een Big Mac eten)

samen naar een tentoonstelling of naar de bioscoop een ijsje eten..

Kijk eens of je in jouw omgeving een pannenkoekenhuis of iets dergelijks hebt in een mooi natuurgebied of een park. Lekker wandelen, daarna een pannenkoek of iets dergelijks: leuk!

Samen naar de film, gaan eten, naar de disco, gezellig avondje muziek, gaan bowlen, gaan winkelen of samen gaan fietsen of wandelen.

Gewoon muziek luisteren op je kamer en intussen lekker kletsen.

Ik neem aan dat jullie niet zo erg veel geld hebben op jullie leeftijd, dus samen uitgaan kan vast niet. Wel kun je misschien gezellig wat drinken op een terrasje of nog voordeliger bij bv de Hema of V&D. Samen kletsen aan een tafeltje met een drankje en als je je rijk voelt, met een broodje erbij, gezellig!

leuk dat je zo romantisch ingesteld bent kinderdisco is erg leuk lijkt me lekker dansen.

Het vetste aan verkering is, dat je iemand hebt die je goed leert kennen. Dus: ga doen wat je altijd doet als je iets leuks wilt doen, en ga doen wat zij altijd doet als ze iets leuks wil doen. Hou je van gamen? Ga dan met haar gamen; leert ze meteen jouw interesses kennen. Houdt ze van tennissen? ga een potje met haar tennissen, leer je meteen haar interesses kennen!

Ik vond het op die leeftijd (en nog steeds trouwens) erg leuk om samen naar het zwembad te gaan. Samen lol maken in het water en achteraf een patatje eten.

Naar de ballenbak van Ikea.

kijk eens in het week een week blad of er niets in de buurt te doen is. soms staan er dingen in waar je zelf niet op gekomen zou zijn! succes!

ga maar lekker naar een karokecafe onderuit zakken prachtig

Heb jij of zij thuis toevallig een wii? Altijd leuk om samen te spelen. Samen koekjes bakken of een cake bakken is leuk. En gewoon thuis een dvd'tje opzette. Of samen ijs gaan eten. Naar een schaatsbaan? Wandeling langs het strand? Samen zwemmen? Of samen een stukje fietsen? Of picknicken. Alles is leuk! :D

naar de film .. zwemen of bowlen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100