is het nrmaal om op commando klaar te komen als meisje?

Ik ben een meisje van 17 en heb al meerdere malen sex gehad. Ik weet dus hoe het voelt om "klaar te komen". steeds als ik eraan denk hoe dat die keer is gegaan voel ik dat weer een beetje in me onder buik. Is dit normaal??
Ook kan ik het als een jongen vraagt "ben je geil?" dan word ik spontaan heel erg geil!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is normaal omdat het je herinnert aan de vorige keer toen het lekker was. Als het niet lekker was geweest, zou de vraag van de jongen juist niet fijn zijn en geen gevoel oproepen. Maak er iets moois en respectvols van.

Als jij denkt dat het gevoel dat je krijgt als je terugdenkt aan seks of als een jongen je vraagt of je geil bent, hetzelfde is als klaarkomen, dan denk ik dat je nog nooit bent klaargekomen. Meerdere keren seks gehad hebben betekent dan ook niet dat je 'dus' weet hoe het voelt om klaar te komen. Sorry... Het gevoel dat jij beschrijft is opgewondenheid, geilheid. Oók lekker, niets mis mee, maar nog geen klaarkomen. Overigens is het best normaal om een beetje geil te worden als je denkt aan goede seks of als een jongen tegen je praat over seks. Om ook even je vraag zelf te beantwoorden: nee, het is niet gebruikelijk om als meisje 'op commando' klaar te komen. Maar dat is dus ook niet wat er met je gebeurt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100