zijn de buggy`s in de dierentuin goed ? die je kan huren ?

op de site van dierentuin emmen, staat dat ze buggy``s verhuren voor 3 euro.
maar zijn dat wel een beetje goeie ?
ik kan geen plaatjes vinden en mijn zoontje moet wel een beetje relaxt kunnen zitten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De buggy is er zo op gemaakt dat ze niet alleen het rondje met jouw zoon overleven, maar duidenden andere kinderen ook. Daarom zijn dit soort buggies van hout en metaal. Meestal redelijk onverwoestbaar. Soms ook in de vorm van een giraffe of ander dier. Onwijs leuk voor de peuter, minder voor de ouders die het gevaar moeten rondzeulen. Ik vrees dat je zoon een stukje comfort moet inleveren t.o.v. de moderne gasgeveerde terreinbuggie. Daar staat tegenover dat je minder hoeft mee te nemen op je dagje uit. Toegevoegd na 2 minuten: Mocht je toch twijfelen, misschien willen ze een foto opsturen als je ze een mail stuurt: Dierenpark Emmen Telefoon : 0591 - 850855 Hoofdstraat 18 Fax : 0591 - 850851 7811 EP Emmen E-mail : info@dierenpark-emmen.nl Toegevoegd na 6 minuten: Een foto heb ik al gevonden. Stoere wagentjes voor een onvergetelijke dag.

Die buggy's zijn prima. Je zoontje houdt het daar echt het hele bezoek aan de dierentuin wel in uit. Twijfel je er echter nog aan, neem dan gewoon je eigen buggy mee.

Ja hoor. ze kunnen het rondje wel aan. Als je er eentje krijgt die niet goed rijdt, aarzel dan niet om een betere te vragen

Ze zijn goed te gebruiken voor een peuter vanaf pakweg anderhalf 2 jaar. Die kinderen lopen ook wel een stukje nu en dan. Als je een hele middag in zo'n hard, oncomfortabel ding moet zitten, valt dat niet mee. Ook een dreumes die nog maar net kan zitten, kun je het (al snel) hangen in zo'n houtkar niet aan doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100