hallo mijn zoon van 3 maanden is met een helmpje op geboren kan hij dingen zien ? want hij is ook heel druk met zijn hoofdje en is heel druk

mijn zoontje is op-geboren met een helmpje en is heel druk met zijn hoofd hij kijkt heen en weer blijft bewegen met zijn hoofd en hij is ook erg onrustig ik heb zelf ook wat met het hiernamaals en ben benieuwd waarom hij dit doet of hij iets kan zien of wat het is

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is natuurlijk hartstikke bijgeloof! Dat jouw zoontje zo onrustig is, heeft waarschijnlijk te maken met de geboorte. Veel baby's hebben nog tijden last van pijn na de geboorte. Met name als de bevalling zwaar of te snel is gegaan. Ga met hem naar de dokter en laat hem goed nakijken. Voor het eventuele KISS syndroom kun je een Osteopaat raadplegen.

Normaal gedrag voor een kind. Moet je niets achter zoeken. Kinderen doen gewoon zo. Het is een kind.

Laat je a.u.b. niet in met zaken als 'iets zien' in de zin van helderziendheid e.d... Da's allemaal grote kolder. Met nadruk op 't woord grote.

Met de helm geboren wil zeggen dat eerst een deel van de vliezen het geboorte kanaal verlaat. Het staat u vrij om zoals velen voor u en na u er speciale waardes aan toe te dichten. Laat echter medische zaken over aan anderen die een jarenlange studie achter de rug hebben en die met goed gevolg hebben afgesloten. (de placenta komt er als laatste uit, al af niet met een medische ingreep)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bevalling

Laat het kind gewoon kind zijn en ga er geen dingen in zien die je zelf graag gehad zou hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100