Wat gebeurt er als de olie op is?

Ooit zal de aardolie op zijn... wat gebeurt er dan, wat zal er neit meer zijn?

want zonder olie heb je geen benzine/diesel (voor de auto) Kerosine(voor vliegtuig) ethaan en stook olie enzovoorts...

Aardolie dekt thans ongeveer 40% van de energiebehoefte der mensheid.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

40%... Je geeft zelf dus al aan dat er wel alternatieven zijn. Zon, wind, aardwarmte, getijden energie (zoals waar een Google server-park op draait) kunnen 't best wel aan. Olie is niet nodig, dat kan je beter bewaren om te smeren i.p.v. om te verbranden. Olie verbranden is oliedom...

Dan gaan we gewoon verder met alternatieve brandstoffen. De mens is slim genoeg om iets anders uit te zoeken. Waarschijnlijk liggen de eventuele alternatieven al jaren klaar (in het geheim).

Wie zegt dat de olie opgaat? Er is een nieuwe theorie verschenen, ik zal even moeten opzoeken waar, dat de olie helemaal niet opraakt. In ieder geval zal het terug keren (aangezien het een organische stof is) Tot die tijd, of we zetten een stap voorwaards (waterstof; elektriciteit) of achterwaards en gaan terug naar stoom, kolen, handaangedreven of gas. In elk geval gaat het een grote slag worden voor de laatste olie Toegevoegd na 6 minuten: Bedenk ook nog dat een aantal producten van aardolie zijn gemaakt (plastic). Dát zou wel een behoorlijke klap zijn, aangezien recyclen relatief duur is.

Als we er niet klaar voor zijn dan stort zo'n beetje de technologische beschaving in elkaar. ALs we er WEL klaar voor zijn, zal de gevolgen stukken minder erg zijn. Economische activiteit zal verschuiven naar andere sectoren. Maar het zal niet rampzalig zijn.

dan gaan anderen manieren toepassen om auto te rijden elecktriciteit waterstof plantaardige olieen

dan zijn de poppen aan het dansen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100