Hoe zoek je iemand binnen Nijmegen die 5 bomen op zijn/haar grond wil planten of laten planten op mijn kosten?

Voor een project heb ik bomen moeten laten kappen in gemeente Nijmegen. Vanwege de vergunningvereisten (boscompensatie) moet ik nu zorgen dat 200 m2 "aaneengesloten houtopstand" wordt herplant.

Dat komt neer op een rijtje of groepje van 5 bomen. Het dient bij iemand te zijn die dit gewoon als onderdeel van het eigen terrein heeft en onderhoudt (ik wil zelf geen grond aanschaffen en ook geen eigenaar en beheerder van de boompjes worden).

Ik heb geld voor aanschaf boompjes, planten, een éénmalige betaling voor het toekomstige onderhoud en voor de bereidheid van de betreffende grondeigenaar of pachter.

Hoe zoek je handig een geschikte partij daarvoor?

Toegevoegd na 24 minuten:
Op luchtfoto's zoeken naar gras is een eerste stap dacht ik. Maar hoe dan verder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jaren geleden hadden we een "Doe iets voor een ander dag" bij het bedrijf waar ik werkte. We hebben toen geholpen een tuin aan te leggen voor het verzorgingshuis. Misschien kun je verzorgingshuizen aanschrijven, of kinderboerderij of een andere instantie die wel zoiets wilt maar geen geld genoeg heeft

Vraag eens een hoveniers bedrijf en / of tuinbedrijf. Die leggen tuinen aan voor mensen. En allicht iemand die voor jouw financiele bijdrage dan wel aangeven dat dat compensatie is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100