Welke gebieden ondervinden veel veranderingen en welke gebieden juist niet door verandering van het klimaat/milieuvervuiling?

welke gebieden worden het meest beïnvloed en welke het minst door de verandering van het klimaat (door; milieuvervuiling)

Weet jij het antwoord?

/2500

de noorpool = veel utopia = weinig Toegevoegd na 10 minuten: hier word er wat over gezegd: http://www.agriholland.nl/dossiers/klimaatverandering/home.html#landbouw

Het is inmiddels niet meer aan de orde, welke gebieden het meeste er last van hebben. Over de hele wereld is er inmiddels invloed van de vervuiling, kijk maar naar de polen die smelten, de gletsjers die smelten, zeestromingen die gaan veranderen, droge gebieden die alsmaar groter worden, waar al veel regen viel valt er nog meer. Onze eigen zomers lijken mooier te worden, warmer en zonniger. Dat vinden veel mensen niet erg, maar als de boeren te weinig of te veel water krijgen zal het ons toch geld gaan kosten. Zijn er dan nog gebieden waar niets gebeurt? Ik weet het niet, maar waarschijnlijk niet en anders komt het nog wel.

In industriele gebieden zoals het Ruhrgebied in Duitsland, zal de invloed op de omgeving absoluut groter zijn dan in bijvoorbeeld de ardennen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100