Hoe kom ik bij het antwoord over een bloem, op een vraag die ik een paar jaar geleden stelde?

Ik vroeg toen de naam van kleine oranje bloemen die op een lange harige steel staan. De langwerpige bladeren zijn ook harig maar liggen op de aarde en de steel is dus kaal op die haren na. De bloemen groeien vaak in trosjes van 3 of 5. Ik heb die plant weer in mijn bloembakken maar ben de naam die mij toen genoemd is vergeten.

Ik weet niet hoe ik dat antwoord van toen weer kan opsporen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Antwoord van Erna 01/06/16: Het kan oranje havikskruid zijn. ------- Het klopt, ik heb het antwoord inhoudelijke op je vraag gegeven en niet over de manier van zoeken. Er zijn twee manieren om een vraag/antwoord te zoeken. Ik zocht via Google met trefwoorden uit je toevoeging : ----- 'goeie vraag' oranje bloem plant naam zondag ----- enter --- Toen vond ik jouw vraag (zie bron) van juni 2016 over de harige plant met de kleine oranje bloemetjes en het antwoord van Erna55 , ik heb je nog geplust Erna :) In je eigen puntentelling zoeken kan natuurlijk ook. Dit gaat nu makkelijker, je kunt een paar pagina's tegelijk springen, wordt niet meer automatisch naar het beginpunt teruggebracht op het verkeerde moment, dat is verbeterd.

Toegevoegd op 26 mei 2018 00:03: tekst
Bronnen:
https://www.startpagina.nl/v/wonen/tuin/vr...

Je klikt op je eigen naam zoals ik ook op jouw naam kan klikken, en dan zie welke vragen jij gesteld hebt, gezien je nogal wat gevraagd hebt moet je een aantal pagina's bladeren, maar op pagina 6 vond ik dit: https://www.startpagina.nl/v/wonen/tuin/vraag/591797/plant-kleine-oranje-bloemen-lange/

De snelste methode is volgens mij om te googelen op "zondag oranje bloemen goeievraag.nl". De derde treffer die je dan krijgt is: Hoe heet de plant met kleine oranje bloemen op een lange harige steel en ook langwerpige harige blaadjjes onderaan? Deze vraag werd door jou gesteld op 1 juni 2016 om 18 uur 46.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100